Προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Mercedes-Benz

146 σελίδες με 500 διαφορετικά προϊόντα που φέρουν την υπογραφή της γερμανικής φίρμας

  • -
  • -

Πάνω από 500 διαφορετικά προϊόντα περιλαμβάνει ο νέος κατάλογος των αξεσουάρ της Mercedes-Benz, τα οποία μπορείτε να δείτε ξεφυλλίζοντας τις 146 σελίδες πατώντας ΕΔΩ!

Ο κατάλογος περιλαμβάνει τις κατηγορίες: σπορ, ρολόγια, μόδα, αξεσουάρ, Black Edition, ταξίδια, μπρελόκ, ιδέες για δώρα, AMG και Maybach. Επίσης, περιλαμβάνει επίσημα αντίγραφα αξεσουάρ των οδηγών αγώνων, μπλουζάκια πόλο της Hugo Boss καθώς και αρχοντικά αντικείμενα από τη σειρά Driver’s Choice Collection της MAYBACH – ICONS OF LUXURY.

Ο κατάλογος του 2017 περιλαμβάνει μεταξύ άλλων τα νέα αυτόματα ρολόγια χειρός "MB Classic“ και "MB Sportive Young GMT”. Και τα δύο είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο ατσάλι. Tο κλασικό ρολόι χειρός "MB Classic“ διαθέτει  πλάκα με μία τοξωτή γραμμή που είναι εμπνευσμένη από το ταμπλό του ιστορικού μοντέλου 500K model, ενώ το νεανικό “Sportive Young GMT” ρολόι χειρός διαθέτει μαύρη πλάκα με πολλά μοναδικά επίπεδα καθώς και μία απομίμηση  της ρομβοειδούς οπτικής που έχει το εσωτερικό της σημερινής S-Class.

Επιπλέον, τα γυαλιά ηλίου, οι ζώνες, τα στυλό και τα μπρελόκ από τη συλλογή "Black Edition" αποτελούν καταπληκτικές προτάσεις για δώρα! Τα βραχιόλια της συλλογής έχουν μαύρα και μπλε κρυστάλλους Swarovski® - ένα όμορφο αξεσουάρ για τη γυναίκα με στιλ. Εκτός των παραπάνω, υπάρχουν ακόμη πολλά αντικείμενα που ικανοποιούν τις επιθυμίες των ανδρών, όπως μανικετόκουμπα, δερμάτινες ζώνες και γυαλιά ηλίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...