Δεν πρόκειται να δεις ροζ Ferrari… ΠΟΤΕ!

Είναι... βλασφημία να βάφεις τέτοια χρώματα τα μοντέλα της Ferrari

  • -
  • -

Όταν σκέφτεσαι ένα μοντέλο της Ferrari είναι σχεδόν σίγουρο ότι το φαντάζεσαι με την κόκκινη rosso corsa απόχρωση. Άλλοι μπορεί να φέρουν αντίρρηση και να πιστεύουν ότι το καλύτερο χρώμα είναι το κίτρινο ή το μαύρο. Όπως και να έχει, ο ηλεκτρονικός διαμορφωτής της Ferrari προσφέρει στον υποψήφιο αγοραστή μια παλέτα χρωμάτων με μεγάλη ποικιλία, ωστόσο δεν υπάρχει ο ροζ χρωματισμός. Δεν πρόκειται να δεις Ferrari να βγαίνει από τη γραμμή παραγωγής του Maranello και αυτό γιατί η ίδια η εταιρεία θεωρεί βλασφημία να βάφεις ένα τέτοιο αριστούργημα σε… χρώματα που μειώνουν το ήθος της ιταλικής φίρμας.

Σύμφωνα με στέλεχος της Ferrari, είναι γραμμή της εταιρείας να μην βάφονται ροζ, καθώς και άλλα περίεργα χρώματα τα μοντέλα με σήμα το αλογάκι. Επίσης, αναφέρει ότι το 33% από τα αυτοκίνητα που πωλούνται παγκοσμίως έχουν κόκκινο χρωματισμό, ενώ σε δεύτερη θέση έρχεται το ασημί και το μαύρο.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εξατομικεύσεις τα μοντέλα της Ferrari και η αντιπροσωπεία σου δίνει με την έγκρισή της την δυνατότητα αυτή, ωστόσο η επιλογή της ροζ Ferrari δεν είναι μέσα στο πρόγραμμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...