To VW Touran 1ο σε πωλήσεις MPV στην Ευρώπη το 2016

Το γερμανικό μοντέλο εξοπλίζεται με προηγμένες τεχνολογίες

  • -
  • -

Το Volkswagen Touran ήταν το 2016 το πιο επιτυχημένο MPV της Ευρώπης. Όπως διαπιστώθηκε από γνωστή εταιρία έρευνας αγοράς IHS Automotive, το Touran με περισσότερες από 112.000 νέες ταξινομήσεις το 2016, είναι το νούμερο 1 MPV αυτοκίνητο στην Ευρώπη. Η τελευταία γενιά του μοντέλου, με τα καινοτόμα συστήματα υποστήριξης οδηγού καθώς και τα συστήματα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας,  πωλείται σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Χάρη στα πλήρως αναδιπλούμενα  καθίσματα,  το 7-θέσιο Touran κατατάσσεται ως ένα από τα καλύτερα οχήματα στα οποία μπορεί να μεταβληθεί ο εσωτερικός χώρος, πολλαπλασιάζοντας έτσι τη χρήση του.

Η Volkswagen προχώρησε πρόσφατα  σε αναβάθμιση ενός  από τα πιο σημαντικά συστήματα υποστήριξης οδηγού του Touran: το ACC (το οποίο περιλαμβάνει το  Front Assist  και τη λειτουργία  Emergency Brake). Το ACC λειτουργεί πλέον σε ταχύτητες από 30 έως 210 km / h (παλαιότερα ήταν 30 - 160 km / h) ενώ  σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (DSG), αυτό το φάσμα διευρύνεται από 0 έως 210 km / h.

Με το ACC και DSG, το Touran σε κατάσταση αυξημένης κίνησης στον δρόμο, κινείται σχεδόν αυτόματα επιβραδύνοντας/σταματώντας και ξεκινώντας πάλι αυτόνομα. Ο οικογενειακός χαρακτήρας του Touran ενισχύεται από ένα πλήθος συστημάτων & τεχνολογιών, όπως το 3-ζωνικό σύστημα κλιματισμού (υψηλή ποιότητα του αέρα, χάρη σε ένα ενεργό βιογενές φίλτρο) καθώς και το σύστημα  Car-Net Cam Connect. Με το τελευταίο, μια κάμερα GoPro καταργεί την ανάγκη για τους γονείς να αποσπούν την προσοχή τους κοιτάζοντας πίσω, προβάλλοντας στην οθόνη του συστήματος μια εικόνα των παιδιών που τυχόν βρίσκονται στα πίσω καθίσματα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...