Το Nissan e-NV200 έφτασε την κορυφή

Πρωτιά στις πωλήσεις στην κατηγορία των ηλεκτροκίνητων βαν στην Ευρώπη

  • -
  • -
Το Nissan e-NV200 έφτασε την κορυφή

Το αμιγώς ηλεκτροκίνητου βαν, το Nissan e-NV200 σημείωσε τις περισσότερες πωλήσεις στην Ευρώπη για το 2016. Το βραβευμένο μοντέλο ξεχώρισε σε 17 ευρωπαϊκές χώρες και συγκεκριμένα αποδείχθηκε ότι η κορυφαία αγορά για το «οικολογικό» μοντέλο είναι το Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ ακολουθούν οι αγορές της Νορβηγίας και της Γαλλίας.

Με τις συνολικές πωλήσεις του Nissan  e-NV200 να είναι αυξημένες  κατά  7 τοις εκατό το 2016 σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος,  ταξινομώντας  4319 μονάδες, καθίσταται  σαφές ότι η δημοτικότητα του  ηλεκτροκίνητου βαν βρίσκεται σε τροχιά ανόδου.

Οι ιδιοκτήτες του  Nissan e-NV200 μπορούν επίσης να επωφεληθούν από την εγγύηση  πέντε χρόνων  / 100.000 χιλιομέτρων της Nissan, που καλύπτει μηχανικά και ηλεκτρικά εξαρτήματα του οχήματος, την  χωρητικότητα της μπαταρίας, τη διάβρωση (έως 12 έτη) και την οδική βοήθεια.

Το Nissan e-NV200 είναι η τέλεια λύση μεταφοράς τόσο για οικογένειες, όσο και για  επιχειρήσεις, συνδυάζοντας  τα οφέλη του καταξιωμένου NV200 βαν της Nissan με την τεχνολογία μηδενικών εκπομπών ρύπων  του πρώτου σε πωλήσεις στον κόσμο αμιγώς ηλεκτροκίνητου αυτοκινήτου, του  Nissan LEAF. Διαθέσιμο τόσο σε έκδοση βαν, όσο και στις επιβατικές εκδόσεις  Combi / Evalia, το e-NV200 προσφέρει μια ποικιλία από επιλογές που καλύπτουν στο έπακρο κάθε απαίτηση, είτε ως πενταθέσιο ή επταθέσιο,  και με αυτονομία 170 χιλιομέτρων με μία μόνο φόρτιση.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...