Με 135 ίππους τα «ελληνικά» 1.200άρια Nissan

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan προσφέρει ένα πακέτο βελτίωσης του τούρμπο 1.2 DiG-T που στέλνει τη δύναμη στους 135 ίππους

  • -
  • -

Ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβάθμισης ισχύος για τα Qashqai, Juke και Pulsar που εφοδιάζονται με τον τούρμπο κινητήρα βενζίνης 1.2 DiG-T προσφέρει η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. Το πακέτο αυτό μπορεί να τοποθετηθεί στα υπάρχοντα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν ήδη στους δρόμους, όπως επίσης και σε εντελώς καινούργια.

Πιο συγκεκριμένα η βελτίωση στον 1.2 DiG-T προσφέρει:

  • Αύξηση ισχύος κατά 17,5% στην μέγιστη τιμή από 115 PS στα 135 PS στις 5.100 rpm
  • Αύξηση ροπής κατά 8,4% στην μέγιστη τιμή από 19 kg.m στα 20.6 kg.m στις 3.800 rpm

Να σημειωθεί ότι το εν λόγω πακέτο αναβάθμισης καλύπτεται από σχετική εγγύηση καλής λειτουργίας, αφορά τα τρέχοντα μοντέλα των Qashqai, Juke και Pulsar και μπορεί να συνδυαστεί μόνο με τις εκδόσεις που έχουν μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων.

Ένα παράλληλο "εγκαφαλάκι" τοποθετείται από εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Nissan για να μην επηρεαστεί η εγγύηση του αυτοκινήτου. Το κόστος του ανταλλακτικού είναι περίπου 500 ευρώ χωρίς να περιλαμβάνει το κόστος τοποθέτησής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τη δοκιμή του Nissan Qashqai 1.2 DiG-T

 

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τον πλησιέστερο εξουσιοδοτημένο έμπορο / επισκευαστή Nissan ανά την Ελλάδα πατώντας εδώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Τη δοκιμή του Nissan
Juke 1.2 DiG-T

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...