Ιδέες για δώρα που… δεν προλάβατε!

Νέα προϊόντα από το χώρο του αυτοκινήτου έρχονται να σας βοηθήσουν στην επιλογή των δώρων που δεν προλάβατε να δώσετε

  • -
  • -

LEGO LaFerrari

Δώστε χαρά στο παιδί σας

Το GOCAR Magazine προτείνει στους γονείς που έχουν παιδιά ηλικίας από 7 έως 14 ετών και τρελαίνονται για LEGO, τη LaFerrari από τη σειρά Speed Champions. Το υβριδικό hypercar θα ενθουσιάσει το βλαστάρι σας (μπορεί και εσάς) με την εξαιρετική λεπτομέρεια, ενώ με τη συσκευασία προσφέρεται–μεταξύ άλλων-  μία φιγούρα LEGO ντυμένος πιλότος και αγωνιστική φωτεινή σήμανση. Οι διαστάσεις της LaFerrari είναι 14 cm μήκος, 5 cm πλάτος και 4 εκατοστά ύψος, ενώ το κόστος είναι περίπου 20 ευρώ με τα μεταφορικά. Μπορείτε να παραγγείλετε το συγκεκριμένο LEGO από ΕΔΩ.

 

Κασκόλ Maserati

Γυναικεία υπόθεση

Για να αποφύγετε περίτεχνα τις γκρίνιες και τα κλάματα που σίγουρα θα συνοδεύονται από το «εμένα δεν με σκέφτηκες;», τότε καλά θα κάνετε να ρίξετε μια ματιά στο ιδιαίτερο κασκόλ που προέρχεται από τη Maserati. Ειδικά αν είναι λάτρης της ιταλικής κουλτούρας και σχεδίασης, τότε είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα το λατρέψει. Επάνω στην ύφανση απεικονίζεται το SUV της Maserati, η Levante, κάτι που αλληγορικά μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι κασκόλ για όλες τις χρήσεις. Το καλύτερο όμως σας το άφησα στο τέλος. Η εταιρεία ανακοινώνει ότι το εν λόγω κασκόλ είναι unisex και έτσι μπορείτε να το χρησιμοποιείτε και εσείς. Μην χάνετε λοιπόν χρόνο και μπείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Maserati, απ’ όπου μπορείτε να το παραγγείλετε έναντι 90 ευρώ.

 

Δερμάτινα γυναικεία γάντια

Προσφέρει class και σπορ χαρακτήρα

Ουκ ολίγες φορές έχουμε παρακολουθήσει σε ταινίες τους ηθοποιούς να φορούν δερμάτινα γάντια όταν ετοιμάζονται να οδηγήσουν γρήγορα και κάθε φορά η σύζυγός μας το μόνο που προσέχει είναι το υλικό και το design των γαντιών. Αυτό είναι άλλωστε για αυτές το μόνο ενδιαφέρον σε τέτοιου είδους ταινίες. Η αγάπη τους για τα στιλάτα γάντια είναι γνωστή και αν συνοδεύονται με υψηλής ποιότητας δέρμα και με την υπογραφή της Porsche τότε είναι το καλύτερο δώρο που μπορείτε να της κάνετε. Τα δερμάτινα γάντια έρχονται μόνο σε μαύρη απόχρωση και στις διαστάσεις S, M και L. Η τιμή τους είναι 142 ευρώ και μπορείτε να τα παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

Ελαφρύ μπουφάν

Νιώσε σαν πιλότος της F1

Θέλεις να νιώσεις και εσύ σαν μέλος της ομάδας της AMG Petronas και να φαντασιώνεσαι ότι περιφέρεσαι στο paddock της γερμανικής ομάδας; Μήπως θέλεις να φοράς το μπουφάν που φοράει ο πρωταθλητής της F1 για φέτος ή απλά θέλεις να ευχαριστιέσαι τη ζεστασιά που προσφέρει το ελαφρύ jacket της φωτογραφίας; Όπως και να έχει, το συγκεκριμένο προϊόν της εταιρείας είναι κατασκευασμένο από 100% νάιλον και έρχεται με ειδικό σακουλάκι, στο οποίο αποθηκεύεται, καταλαμβάνοντας ελάχιστο χώρο στην τσάντα σας. Διακριτικά είναι ραμμένο στο ύψος του αριστερού στήθους η σημαία της ομάδας, καθώς και κάτω δεξιά υπάρχουν τα χρώματά της. Διατίθεται σε S, L, XL και XXL και η τιμή του είναι 120 ευρώ. Μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

Smart Drive Mustang

Ηλεκτρικό αυτοκινητάκι άλλου επιπέδου

Πρόκειται για ένα ρεαλιστικό, high tech, γρήγορο και απολαυστικό παιδικό αυτοκινητάκι που λειτουργεί με μπαταρία. Η Smart Drive Mustang είναι σχεδιασμένη για να τέρπει τους εκκολαπτόμενους λάτρεις των επιδόσεων με τη συναρπαστική εμφάνιση και τις επιδόσεις του μοναδικού pony car, ενώ εφοδιάζεται με συστήματα ασφάλειας που κάνουν και τους γονείς ευτυχισμένους. Η Fisher-Price δημιούργησε το μοντέλο κλίμακας, το οποίο διατίθεται σε μπλε και ροζ χρώμα, βασισμένο στο πραγματικό σχέδιο της Ford. Αξίζει να σημειωθεί ότι διαθέτει σύστημα ελέγχου πρόσφυσης και παρακολούθηση ευστάθειας. Η τιμή του είναι 340 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

Πουλόβερ ΜΙΝΙ

Μια ζεστή «αγκαλιά»

Αν το «αίσθημα» νιώθει ότι το παραμελείτε λόγω δουλειάς και θέλει τις κρύες μέρες τη ζεστή σας αγκαλιά, τι καλύτερο από τη ζεστή μάλλινο μπλούζα της ΜΙΝΙ με το ανάγλυφο λογότυπο στο εμπρός μέρος; Αυτό το τρισδιάστατο logo της ΜΙΝΙ αποτελεί και το highlight του πουλόβερ, το οποίο αποτελείται από 100% μαλλί και κατασκευάζεται στην Πορτογαλία. Έχει μια πολύ κομψή και λιτή γραμμή και μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα. Η τιμή του είναι 69 ευρώ και διατίθεται στις διαστάσεις XS, S, M, L και XL. Η παραγγελία μπορεί να γίνει απευθείας μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΜΙΝΙ.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...