Το Hyundai του μέλλοντος θα γίνεται… ένα με το σπίτι

Δεν θα παρκάρουμε στο δρόμο ή στο υπόγειο γκαράζ, αλλά δίπλα στο καθιστικό

  • -
  • -

Μία σειρά από προτάσεις για τις μετακινήσεις του «αύριο» παρουσίασε η Hyundai στην έκθεση ηλεκτρονικών CES, η οποία διεξάγεται κάθε Ιανουάριο στο Λας Βέγκας. Η κορεάτικη μάρκα αναπτύσσει με ταχύ ρυθμό τεχνολογίες που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα και θα αυξάνουν τον ελεύθερο χρόνο όσων ζουν στις μεγάλες πόλεις.

Τα αυτοκίνητα της επόμενης δεκαετίας θα είναι διαρκώς συνδεδεμένα με το σπίτι και το χώρο εργασίας, ώστε οι οδηγοί να ενημερώνονται π.χ. για το επίπεδο φόρτισης των μπαταριών αλλά και να μεταδίδουν με φωνητικές εντολές το πρόγραμμα συναντήσεων της ημέρας ή τον επόμενο προορισμό στο σύστημα πλοήγησης.

Η Hyundai παρουσίασε και την τεχνολογία υπερ-σύνδεσης του αυτοκινήτου με το «έξυπνο σπίτι», την οποία ονομάζει Mobility Vision. Το όχημα θα ενσωματώνεται με την οικία, όχι μόνο στα συστήματα επικοινωνίας αλλά και ως φυσική παρουσία. Το αυτοκίνητο θα «κουμπώνει» στο σπίτι και όταν ανοίγουν οι συρόμενες πόρτες του οι επιβάτες θα εισέρχονται απευθείας στο καθιστικό!

Μάλιστα τα καθίσματα στο αυτόνομο όχημα θα είναι ίδια με αυτά στην οικία, ώστε οι επιβάτες να νιώθουν πραγματικά… σαν στο σπίτι τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...