Μόνο με αλυσίδες προς την Πάρνηθα

Κλειστοί δρόμοι στην Πεντέλη

  • -
  • -

UPDATE
Αποκαταστάθηκε τελικά η κυκλοφορία στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης, από το ύψος της οδού Πανός έως τον Ιερό Ναό Αγίου Πέτρου, που είχε διακοπεί το πρωί, λόγω χιονόπτωσης.
-------------------------------------------------------
Λόγω έντονης χιονόπτωσης που σημειώνεται τις τελευταίες ώρες, η κίνηση των οχημάτων στην Λ. Πάρνηθας (από το ύψος του τελεφερίκ στο ρεύμα προς το καζίνο) διεξάγεται μόνο με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. Επίσης, διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιφερειακή οδό Πεντέλης-Νέας Μάκρης από το ύψος της οδού Πανός έως το ύψος του Ι.Ν. Αγίου Πέτρου.

Σύμφωνα με τις προγνώσεις της ΕΜΥ, ανακοίνωσε ότι θα υπάρχουν στα ανατολικά νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές ή χιονόνερο και στα ορεινά-ημιορεινά της Κρήτης χιονοπτώσεις.

Πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στα νοτιανατολικά. Άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί στο Αιγαίο 6 με 7 μποφόρ πρόσκαιρα το πρωί τοπικά 8 μποφόρ.

Στην Αττική θα υπάρχουν νεφώσεις με ασθενείς τοπικές βροχές ή χιονόνερο κυρίως  στα βόρεια και τα ανατολικά, παροδικές χιονοπτώσεις στα ορεινά και βαθμιαία βελτίωση. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 6 και στα ανατολικά τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμαίνεται από 5 έως 9 βαθμούς κελσίου. Στα βόρεια 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...