Νικητής το C3 στο θεσμό «Αυτοκίνητο της Χρονιάς»

Το σουπερμίνι της Citroen συγκέντρωσε τις περισσότερες ψήφους από τα υπόλοιπα εννέα μοντέλα του τελικού

  • -
  • -

Με την ανάδειξη της νέας γενιάς του Citroen C3 ως «Αυτοκίνητο του 2017» ολοκληρώθηκε η σχετική διαδικασία ψηφοφορίας, στην οποία συμμετέχουν δημοσιογράφοι του ειδικού Τύπου. Η εκδήλωση ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων πραγματοποιήθηκε στην Κηφισιά, και στην τελική φάση είχαν περάσει 10 αυτοκίνητα από όσα παρουσιάστηκαν τους προηγούμενους 12 μήνες στην ελληνική αγορά.

Πρόκειται για τα (με αλφαβητική σειρά) Citroen C3, Ford Ka+, Honda Jazz, Honda HR-V, Mercedes-Benz E-Class, MINI Clubman, Renault Kadjar, Seat Ateca, SsangYong XLV και Suzuki Baleno.

Διαβάστε εδώ την αναλυτική δοκιμή του Citroen C3 με τον 1.2 PureTech.

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο Τύπου «δεν υπάρχει σειρά κατάταξης των 10 αυτοκινήτων, γι' αυτό και δεν αναφέρεται η σχετική βαθμολογία, γιατί η διαδικασία αφορά την ανάδειξη ενός νικητή, του “Αυτοκινήτου της Χρονιάς” και το σύστημα βαθμολόγησης έχει επιλεγεί με στόχο να βγάλει αυτόν τον νικητή».



Κατά την παραλαβή του βραβείου, μεταξύ άλλων, ο κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης, Διευθύνων Σύμβουλος της CITROËN ΕΛΛΑΣ Α.Ε. ανέφερε: "Eίναι ιδιαίτερη χαρά και μεγάλη τιμή αυτό το βραβείο για το νέο Citroen C3. Είναι η ανώτατη τιμητική διάκριση στο χώρο του αυτοκινήτου στην Ελλάδα, που προέρχεται από καταξιωμένους δημοσιογράφους. Το νέο C3 συνιστά ένα ακόμη βήμα προόδου για τη γαλλική μάρκα στους τομείς τεχνολογίας, ασφάλειας, άνεσης, πρακτικότητας και οικονομίας, με μοναδικό στιλ. Το νέο Citroen C3 είναι το πιο σημαντικό αυτοκίνητο για το ελληνικό αγοραστικό κοινό για το 2017. Με την πεποίθηση ότι θα κερδίσει τις καρδιές των αγοραστών, ο κ. Συγγελίδης δήλωσε, γενικότερα, αισιόδοξος για την πορεία της εγχώριας αγοράς αυτοκινήτου το νέο έτος".

Παράλληλα απονεμήθηκαν δύο ειδικά βραβεία, το ένα στους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη από τη Θεσσαλονίκη, που κατέκτησαν την πρώτη θέση στο διεθνή διαγωνισμό «F1 In Schools» και το πρωταθλητή αγώνων αυτοκινήτου Λεωνίδα Κύρκο, για την πολύχρονη συμβολή του στον μηχανοκίνητο αθλητισμό.



Από αριστερά οι κ.κ. Πολυχρόνης Συγγελίδης (Διευθύνων Σύμβουλος CITROËN ΕΛΛΑΣ Α.Ε.), Χάρης Γερμανάκος (Γενικός Διευθυντής), Γιάννης Καραβάς (Υπεύθυνος Επικοινωνίας & Διαφήμισης), Γιώργος Μπιτσίδης (Υπεύθυνος Λιανικής), Κοσμάς Κλαουδάτος (Διευθυντής Marketing), δίπλα στο Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2017, Citroen C3



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...