Βελτιωμένη Mustang για την αστυνομία της Γερμανίας

Η Polizei αγριεύει και… ενημερώνει

  • -
  • -
Βελτιωμένη Mustang για την αστυνομία της Γερμανίας
  • ΠΡΟΣΦΑΤΑ
  • ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το νέο περιπολικό των γερμανικών Αρχών είναι ένα βελτιωμένο Ford Mustang V8 GT, ωστόσο είναι πολύ απίθανο να σε σταματήσουν με το συγκεκριμένο σπορ μοντέλο. Ο λόγος είναι γιατί προωθεί την καμπάνια που λέγεται Tune it! Safe!, που ενισχύει την βελτίωση ενός αυτοκινήτου αλλά σε νόμιμο πλαίσιο και με ασφάλεια.

Η Wolf Racing ανέλαβε το πρότζεκτ με βάση το ισχυρό 5λιτρο Ford Mustang. Το αυτοκίνητο με σήμα το αλογάκι πατάει επάνω σε 20 ιντσών ζάντες αλουμινίου και ελαστικά της Hankook, ενώ φέρει ρυθμιζόμενη ανάρτηση και ένα bodykit με αρκετές αισθητικές διαφορές από το απλό. Κάτω από το καπό έχει δεχτεί μία δόση αδρεναλίνης, μιας και ο 5λιτρος V8 κινητήρας των 421 ίππων αποδίδει πλέον 455, επιτρέποντας στο δυνατό πισωκίνητο μοντέλο να ολοκληρώσει τη διαδικασία των 0-100 km/h σε μόλις 4,3 sec. Η μέγιστη ταχύτητα είναι 268 km/h και φυσικά είναι ντυμένο με την εμφάνιση των γερμανικών περιπολικών και τη λέξη «Polizei» σε περίοπτη θέση. Εκτός όμως από αυτό, έχει στην οροφή του τον κλασικό μπλε φάρο της Hella, ενώ τα πλαϊνά παράθυρα είναι ενισχυμένα.

Η αστυνομία προωθεί την καμπάνια σε πολλές εκθέσεις που διοργανώνονται σε όλο τον κόσμο για να ενημερώσει τον κόσμο του tuning.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...