Όλα τα μοντέλα από την Έκθεση ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Δείτε αναλυτικά σε ένα νέο microsite όλα τα μοντέλα που υπάρχουν στην ελληνική έκθεση αυτοκινήτου με τη σφραγίδα του GOCAR

  • -
  • -

Η ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ανοίγει τις πύλες της για να φιλοξενήσει όλους του φίλους του αυτοκινήτου! Μοναδικές παρουσιάσεις νέων μοντέλων και σπουδαίες Πρεμιέρες επί ελληνικού εδάφους θα γίνουν τις ημέρες που θα πραγματοποιηθεί τη Έκθεση από 22 έως και 30 Οκτωβρίου στο Ολυμπιακό ακίνητο Ξιφασκίας, πρώην δυτικό αεροδρόμιο.


ΔΕΣ ΕΔΩ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016

Πολλές και σημαντικές εταιρείες θα συμμετέχουν με εντυπωσιακά και άκρως ενδιαφέροντα μοντέλα από όλες τις κατηγορίες. Ενδεικτικά αναφέρουμε την Abarth η οποία αναμένεται να κλέψει τις εντυπώσεις με την άγρια έκδοση του ανοιχτού 124 Spider και την Alfa Romeo που θα παρουσιάσει στο ευρύ κοινό την πολυαναμενόμενη στους φίλους της ιταλικής φίρμας και όχι μόνο, νέα Giulia.

Στον αντίποδα η Fiat στοχεύει στην πραγματικότητα με μοντέλα πιο ρεαλιστικά για την ελληνική πραγματικότητα, όπως το νέο Tipo που μπορεί να γίνει δικό σας. Με μεγάλο ενδιαφέρον περιμένουν όλοι - μαζί και εμείς - να δούμε από κοντά το νέο Nissan Micra που δείχνει ότι έχει τα φόντα να κατακτήσει την κατηγορία των μικρών. Η Seat έρχεται με ένα νέο crossover με όνομα Ateca που έχει ελκυστική εμφάνιση, πιπεράτες τεχνικές προδιαγραφές και τιμή που σε βάζει σε σκέψεις.

Από την Έκθεση φυσικά δεν μπορεί να λείπουν ονειρικά μοντέλα ή αν θέλετε των ονείρων μας, όπως η κορυφαία Porsche 911 GT3, οι προηγμένες τεχνολογικά BMW με έμφαση στην απόδοση και τα εμβληματικά MINI. Η Renault παρουσιάζει το νέο Megane, η Ford τις εκδόσεις ST-Line με ανάλογη εμφάνιση, αλλά μικρούς κινητήρες, η Mercedes-Benz με τη Smart κάνουν όμορφες αντιθέσεις μεγέθους, η Subaru μας δείχνει τη γκάμα των SUV της, η SsangYong το μεγάλο XLV, η Skoda το νέο πολυτελές και τεράστιο σε χώρους Superb, η Volkswagen το νέο Tiguan και φυσικά η Volvo τη station wagon εκδοχή της ναυαρχίδας της, το V90.

Αυτά και άλλα πολλά μπορείτε να δείτε σε ένα microsite που επιμελήθηκε και υπογράφει με την εγκυρότητά του το GOCAR και περιέχει όλα τα μοντέλα της Έκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016.

 

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΗΣ ΕΚΘΕΣΗΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ

 



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...