Οι 4 εταιρείες που θα λείπουν από το Παρίσι

Πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες έχουν σκοπό να επανεξετάσουν τη στρατηγική σχετικά με τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις

  • -
  • -

Σε περίπου 20 ημέρες θα ανοίξουν οι πύλες της Έκθεσης Αυτοκινήτου του Παρισιού και θα υποδεχτεί όλους τους λάτρεις (και μη) του αυτοκινήτου. Από 1 έως και 16 Οκτωβρίου (ημερομηνίες για το κοινό) σχεδόν όλες οι αυτοκινητοβιομηχανίες δίνουν το παρόν σε ένα από τα σημαντικότερα event της χρονιάς. Ωστόσο, υπάρχουν και 4 εταιρείες που δήλωσαν επίσημα την απουσία τους από τη συγκεκριμένη διοργάνωση και αυτό γιατί δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα σε διαφορετικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων τους. Αυτές οι αυτοκινητοβιομηχανίες είναι οι Aston Martin, Ford, Rolls-Royce και Volvo.

Σύμφωνα με τον επικεφαλής της Aston Martin, Andy Palmer, υπήρχε μια γενική στρατηγική εδώ και πολλά χρόνια από τις εταιρείες όσον αφορά τη συμμετοχή τους στις εκθέσεις αυτοκινήτων. Θα έπρεπε πάντα να παρευρίσκετε η φίρμα μέσα στο Σαλόνι, αλλά η τακτική αυτή θα πρέπει να επανεξεταστεί. Συνέχισε λέγοντας ότι ο κόσμος αλλάζει! Επίσης, το ίδιο σκεπτικό μοιράζεται και στέλεχος της Lamborghini.

Αξίζει να αναφερθεί ότι το Σαλόνι του Παρισιού το 2014 προσέλκυσε 1,25 εκατ. επισκέπτες, ωστόσο η υψηλή τιμή δεν μεταφράζεται και σε υψηλότερες πωλήσεις.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...