Κλέψανε & τρακάρανε το φρέσκο Nissan GT-R του (video)

Μόλις 53 μίλια έγραψαν τα ελαστικά του νέου R35, όταν συνέβη... το ασύλληπτο

  • -
  • -

Έχουμε συναντήσει περιπτώσεις που δεν πρόλαβαν ακόμα να απομακρυνθούν από την αντιπροσωπεία και τρακάρουν το ολοκαίνουργιο απόκτημά τους. Κάτι παρόμοιο συνέβη και σε έναν χαρούμενο και τυχερό ιδιοκτήτη ενός νέου Nissan GT-R.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ TO ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΟΔΟΠΟΙΡΙΚΟ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ "SUPERCAR KILLER", ΤΟ NISSAN GT-R

Σχεδόν δύο ώρες μετά την ολοκλήρωση της αγοράς του νέου υπεραυτοκινήτου του, ο οδηγός προσπάθησε να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε τρακάρει σε έναν δρόμο ταχείας κυκλοφορίας. Ο «καλός Σαμαρείτης» βγήκε από το αυτοκίνητό του και πλησίασε το άτυχο συμβάν. Εκείνη τη στιγμή άκουσε πίσω του έναν γνώριμο ήχο ενός μοτέρ και συνειδητοποίησε ότι κάποιος του πήρε το αυτοκίνητο και επιχείρησε να διαφύγει. Ωστόσο, ο κλέφτης φάνηκε ότι δεν είχε την εμπειρία να συγκρατήσει το θηρίο των 570 ίππων με αποτέλεσμα να χτυπήσει στα επόμενα μέτρα. Ο ιδιοκτήτης έτρεξε στο σημείο, αλλά ο κλέφτης κατάφερε να διαφύγει. 

Το αυτοκίνητο έχει μόλις 53 μίλια, ενώ είναι σχεδόν σίγουρο ότι τα επόμενα μίλια θα γίνουν με προορισμό έναν καλό φανοποιό. Το γεγονός μπορεί εύκολα να συμπεριληφθεί σε σκηνή μιας ταινίας, ωστόσο δεν μπορούμε να ολοκληρώσουμε αυτή τη στιγμή ολόκληρο το σενάριο.
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...