Έτσι πρέπει να είσαι για να επιβιώσεις σε τροχαίο (video)

Είναι τρομακτικός στην όψη, αλλά αυτός ο περίεργος άνθρωπος μπορεί να επιβιώσει σε τροχαίο ατύχημα

  • -
  • -

Η εξέλιξη του ανθρώπινου σώματος, όπως είναι φυσικό δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτή των αυτοκινήτων σε θέματα ασφάλειας. Αλλά αν μπορούσε θα έπρεπε να έχουμε εξελιχθεί στον άνθρωπο που φαίνεται στις φωτογραφίες και το βίντεο για να αντέχουμε στα τροχαία ατυχήματα.

Ο Graham είναι το… προϊόν της έρευνας της Επιτροπής Μεταφορών και Ατυχημάτων της Αυστραλίας. Πιο συγκεκριμένα ο Graham προέκυψε από τη συνεργασία ενός Χειρουργού, ενός ειδικού στα τροχαία και μια σχεδιάστριας.

Έτσι, για να αντέχει τα ατυχήματα και να βγαίνει αλώβητος από αυτά ο Graham δεν έχει λαιμό, άρα τίποτα για να σπάσει, έχει επίπεδο πρόσωπο χωρίς προεξοχές, μύτη, αυτιά και τα πλευρά του είναι ενισχυμένα, με επιπλέον «θηλές» που λειτουργούν σαν αερόσακοι για να προστατεύουν τα εσωτερικά όργανα. Στα πόδια του οι αρθρώσεις είναι πιο ευέλικτες με περισσότερες κινήσεις, ενώ έχει προστεθεί μια ακόμα στο κάτω μέρος.

Μπορεί ο Graham να μην ελκυστικός, αλλά σίγουρα θα βγει από ένα τροχαίο σε καλύτερη κατάσταση από κάθε οδηγό που αγνοεί τα βασικά περί ασφάλειας στους δρόμους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...