Όλα τα Audi στην πίστα… για μια κόντρα (video)

Εμφύλιος μεταξύ των κορυφαίων Audi σε μια κόντρα που δεν βλέπεις καθημερινά

  • -
  • -

Από το πρώτο RS μέχρι το πιο πρόσφατο R8 V10 Plus, το CarWow έβαλε στην ευθεία της εκκίνησης τα γρήγορα Audi, αλλά και μια Ducati 959 Panigale σαν κερασάκι στην τούρτα. Το RS2 ήταν το πνευματικό παιδί των Audi και Porsche, αφού κάτω από το πρακτικό του αμάξωμα με τα σήματα της Audi υπήρχαν μηχανικά μέρη της Porsche, με τον κινητήρα, τα φρένα και τους τροχούς να προέρχονται κατευθείαν από την 964 Turbo.

Το μικρότερο μέλος της παρέας είναι το Audi S1 που μπορεί αυτό το supermini να μην έχει τα διακριτικά RS, αλλά έχει έναν καλό 2λιτρο τούρμπο κινητήρα που του χαρίζει τις επιδόσεις για να αμφισβητεί θεωρητικά μεγαλύτερους αντιπάλους. Πιο πάνω το μικρομεσαίο θηρίο με τον 5κύλινδρο τούρμπο κινητήρα των 2,5 λίτρων, το RS3, δείχνει το σύγχρονο δρόμο.

Το RS6 με μανδύα οικογενειακού μοντέλου δεν προϊδεάζει, αλλά τρομάζει με τις επιδόσεις του, που κάνουν ακόμα και το R8 στην νεότερη εκδοχή του να… λαχανιάζει. Τέλος η κλασική κόντρα μεταξύ αυτοκινήτων και μοτοσικλετών φέρνει και την Ducati στην παρέα για να μας δώσει ένα σημείο αναφοράς σχετικά με τη διαφορά τους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...