Η πιο σπορ διάσταση του Fiat 500

Με τα διακριτικά 500S η νέα έκδοση του μικρού Fiat μας δείχνει την πιο σπορτίφ πλευρά του

  • -
  • -

Αν ψάχνετε ένα πιο σπορ 500αράκι και το Abarth σας φαίνεται υπερβολικό, η Fiat έρχεται να σας προσφέρει αυτό που αναζητάτε. Είναι η έκδοση 500S με ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες με πιο δυναμική εμφάνιση, λεπτομέρειες βαμμένες σε ματ γκρι, πίσω φιμέ κρύσταλλα, απόληξη της εξάτμισης σε χρώμιο και μαύρες εισαγωγές αέρα.

Το νέο Fiat 500S έρχεται με ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών σε γκρι ματ απόχρωση ή με 16άρες σε ματ μαύρο. Η χρωματική παλέτα εμπλουτίστηκε με ένα Italia Blue και ένα Alpi Green. Στο εσωτερικό οι αλλαγές εστιάζονται στα μαύρα καθίσματα που συνδυάζονται με την οροφή, ενώ κάνουν αντίθεση με τα πλαίσια των θυρών που είναι διαθέσιμα σε μπλε, λευκό ή κίτρινο. Επιπλέον, η Fiat προσφέρει τη δυνατότητα να «ντύσετε» το εσωτερικό με δερμάτινες επενδύσεις Frau σε λευκό ή μπλε.

Αλλαγές δεν έγιναν στη γκάμα των κινητήρων βενζίνης και diesel με χωρητικότητα από 0,9 έως 1,4 λίτρα, όπως εξάλλου και στην ανάρτηση, η οποία διαθέτει τις ίδιες ρυθμίσεις. Το νέο Fiat 500S προσφέρεται στον βασικό του εξοπλισμό με το σύστημα πολυμέσων Uconnect με οθόνη αφής επτά ιντσών, ενώ επιπλέον μπορείτε να προσθέσετε το ηχοσύστημα 440W BeatsAudio.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...