Πρωινό σερβιρισμένο τέρμα γκάζι από τη Ferrari (video)

Η Ferrari ζεσταίνει τους κινητήρες της, λίγο πριν το Goodwood, με ένα ιδιαίτερο βίντεο δράσης

  • -
  • -

Στις 23 με 26 Ιουνίου η δράση του αυτοκινήτου θα μεταφερθεί στη Μ. Βρετανία και το Φεστιβάλ Ταχύτητα του Goodwood. Εκεί θα κάνει πρεμιέρα και επί βρετανικού εδάφους η ανοιχτή εκδοχή της Ferrari 488 με τα διακριτικά Spider. Λίγο πριν τη μεγάλη γιορτή της ταχύτητας η Ferrari ήρθε να ανεβάσει την ένταση με ένα βίντεο που έχει πρωταγωνιστή της ειδική έκδοση Ferrari California T Handling Speciale.

Ρόλος της να παραδώσει γρήγορα και θεαματικά ένα πρωινό στο Λόρδο March τον εμπνευστή και ιδρυτή του φεστιβάλ ταχύτητας του Goodwood. Οδηγός ο Mauro Calo(γεροπουλος;) (να ψάξω το γενεαλογικό δέντρο μου για συγγένεια) κάτοχος του ρεκόρ drift με την California T Handling Speciale. Καλείται να μαζέψει όλα τα συστατικά ενός βρετανικού πρωινού και να τα πάει στον Λόρδο March, φυσικά οδηγώντας πάντα με το πλάι.

Στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood η Ferrari θα παρουσιάσει εκτός από την California T Handling Speciale, την F12tdf, την 458 MM Speciale, την 488 GT3 και την 488 Spider. Φυσικά την τιμητική της θα έχει η Scuderia Ferrari, γιορτάζοντας την ιστορία της ομάδας στην Formula1.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...