Νέα «πράσινη» μάρκα από τη Mercedes-Benz

Στα πρότυπα της BMW και η Daimler σκέφτεται τη δημιουργία μια νέας εσωτερικής μάρκας όπως η “i series”

  • -
  • -

Τη δημιουργία μιας υπό-μάρκας σκέφτεται σοβαρά η Mercedes-Benz, έτσι ώστε να τοποθετήσει ανεξάρτητα τα μοντέλα «μηδενικών» ρύπων που διαθέτει, δηλαδή κάτι αντίστοιχο με την BMW και το τμήμα «i». Η ανακοίνωση έγινε στο βρετανικό περιοδικό Autocar από τον Ola Kallenius, τον επικεφαλής του τμήματος Πωλήσεων και Marketing.

Επιπλέον ανέφερε ότι θα πρέπει να συνεχίσουν την εξέλιξη και ανάπτυξη της γκάμας των μοντέλων «μηδενικών ρύπων», των υβριδικών και των Plug In Hybrid, τα οποία όπως έχουν προγραμματίσει θα έχουν 10 μέχρι το τέλος του επόμενου χρόνου.

Όσον αφορά το 2016 θα παρουσιαστούν τρία ηλεκτρικά μοντέλα, την Mercedes-Benz B-Class και δύο Smart. Μέχρι το τέλος του 2017 θα παρουσιαστούν και οι νέας γενιάς κυψέλες καυσίμων για ένα όχημα μηδενικών ρύπων πάνω στην πλατφόρμα της GLC.

Όπως δήλωσε ο Kallenius «θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε μια υπό-μάρκα για να ενσωματώσουμε όλα τα νέα ηλεκτρικά μοντέλα στα οποία η Mercedes σκοπεύει να κατασκευάσει μέσα από μια μεγάλη επένδυση η οποία αναμένεται να επηρεάσει όλη τη γκάμα της φίρμας».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...