Μια σειρά προϊόντων της Ford Vignale

Όλα είναι διαθέσιμα για online παραγγελία

  • -
  • -

Οι σχεδιαστές της Ford Vignale δημιούργησαν μια σειρά προϊόντων εκλεπτυσμένης ποιότητας και σχεδίασης που είναι διαθέσιμα μέσω online store.











Weekender

Γυναικεία τσάντα με εκλεπτυσμένο γούστο

Πλησιάζει η επέτειός σας και δεν ξέρετε τι να της κάνετε δώρο; Σίγουρα θα σας λατρέψει αν της προσφέρετε αυτό που κάθε γυναίκα επιθυμεί: μία καινούργια τσάντα! Η Ford Vignale Weekender είναι κατασκευασμένη από δέρμα υψηλής ποιότητας και έχει λάβει το βραβείο IF Design για τη σχεδίασή της. Η τραπεζοειδής γραμμή της αποτελεί ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα της ιταλικής κομψότητας. Στο εσωτερικό της συναντάμε στρογγυλεμένες ραφές και πολυτελή φόδρα. Οι διαστάσεις της είναι 77 εκ. x 34 εκ. x 31 εκ. και η τιμή είναι στα 850 ευρώ.

 

Τέρμα πια το «φουσκωμένο» πορτοφόλι

Θήκη επαγγελματικών & πιστωτικών καρτών

Έχετε γεμίσει με κάρτες, επαγγελματικές ή πιστωτικές και δεν χωράνε πλέον στο πορτοφόλι σας; Η λύση είναι απλή: με την θήκη Ford Vignale τις έχετε όλες οργανωμένες σε ένα σημείο. Μπορείτε να τακτοποιήσετε με στιλ τις κάρτες στη θήκη που έχει κατασκευαστεί από γνήσιο δέρμα σε ασημί απόχρωση. Χωράει παντού και δεν ενοχλεί το μέγεθός της, μιας και είναι μόλις 12 x 8 εκατοστά. Η την τιμή της είναι στα 38 ευρώ. Σε περίπτωση που θέλετε να… οργανωθείτε, μπορείτε να παραγγείλετε τη θήκη από το online κατάστημα.

 

Γυναικείο πορτοφόλι

Ένα απαραίτητο αξεσουάρ

Αν έχετε ήδη επιλέξει την τσάντα Weekender της Ford Vignale, τότε το ιδανικό συμπλήρωμα αποτελεί το γυναικείο πορτοφόλι. Υιοθετεί μία κομψή σχεδίαση σε θηλυκή γραμμή, με το κορυφαίο δέρμα σε χρώμα περλέ να ανεβάζει τους πόντους της αισθητικής. Σύμφωνα με την εταιρεία το συγκεκριμένο πορτοφόλι αντικατοπτρίζει πλήρως την υψηλή σχεδιαστική εφαρμογή της Ford. Διαθέτει αρκετές θέσεις στο εσωτερικό του, ενώ οι διαστάσεις του είναι 21εκ. x 12εκ. x 3εκ. Η τιμή του είναι 115 ευρώ και μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ.

 

Προστατέψτε με στιλ το iPhone

Θήκη για την αγαπημένη σας «μηλοσυσκευή»

Ένα μεγάλο ποσοστό κατόχων smartphone διαθέτουν iPhone. Η Ford Vignale λανσάρει μία δερμάτινη θήκη με σκοπό να αποθηκεύει και να μεταφέρει κανείς την αγαπημένη του μηλοσυσκευή με ασφάλεια και… πολυτέλεια. Το εξωτερικό δέρμα είναι υψηλής ποιότητας, ενώ το εσωτερικό του είναι από μαλακό ύφασμα. Από τη μία πλευρά υπάρχει θήκη κάρτας, ενώ από την άλλη ένας ειδικός ιμάντας βοηθά τον χρήστη να βγάζει τη συσκευή από το εσωτερικό της θήκης εύκολα και γρήγορα. Οι διαστάσεις είναι 14 x 8 εκατοστά κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να «φιλοξενήσει» iPhone 5 (S/C) και iPhone 6. Η τιμή της είναι 50 ευρώ. Για online παραγγελία πατήστε ΕΔΩ.

 

Μία κομψή πινελιά στην καθημερινότητά σου

Μεταξωτή γραβάτα FordVignale

Είστε τύπος της… γραβάτας; Έχετε τόσες πολλές που σας φαίνονται πλέον ίδιες και ψάχνετε κάποια με την οποία θα ξεχωρίζετε; Με αυτή τη μεταξωτή γραβάτα, που σχεδιάστηκε στην Ιταλία και φέρει την υπογραφή της Ford Vignale, θα σας κάνει να νιώσετε διαφορετικά. Είναι χειροποίητη από 100% μετάξι. Είναι ιδανική για κάθε μέρα στο γραφείο, μιας και προσδίδει μία κομψή πινελιά στο κουστούμι που είναι ραμμένο στα μέτρα σας. Το πλάτος της είναι 7 εκατοστά και η τιμή της στα 69 ευρώ. Πατώντας ΕΔΩ μπορείτε να την παραγγείλετε αμέσως, μέσω του online store της Vignale Collection.

 

Η εναλλακτική πινελιά

Μεταξωτό φουλάρι

Το φουλάρι αποπνέει διακριτική κομψότητα και στιλ. Η Ford Vignale παρουσιάζει το χειροποίητο, ιταλικής κατασκευής φουλάρι από 100% μετάξι. Κομψό και με διακριτικά γραφικά, το οποίο μπορείτε να το συνδυάσετε σχεδόν με όλους τους ενδυματικούς χρωματισμούς, λόγω της περλέ απόχρωσης. Η απαλή υφή του υλικού αφήνει μία ευχάριστη αίσθηση στον λαιμό και αυχένα. Η τιμή του είναι 69 ευρώ και το μέγεθός του φτάνει τα 45 x 160 εκατοστά. Όσο για αυτούς που επιθυμούν να αποκτήσουν άμεσα το ιδιαίτερο αυτό μεταξωτό φουλάρι, μπορούν να το κάνουν πατώντας ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...