Ανανέωση για τη Meredes-Benz CLA (video)

Με μικρές χειρουργικές αλλαγές οι Γερμανοί αναζωπυρώνουν το ενδιαφέρον για την CLA

  • -
  • -

Άμεσα αναγνωρίσιμη με επιδερμικές αλλαγές στα σημεία, η CLA και η Shooting Brake εκδοχή της περνούν στην επόμενη φάση της ζωής τους. Ανασχεδιασμένοι προφυλακτήρες και γρίλια, περισσότερες χρωματικές επιλογές και φώτα υψηλής απόδοσης LED, με χρώμα πιο κοντά σε αυτό της ημέρας είναι μερικές από τις αλλαγές της.

Στο εσωτερικό έχουν αναβαθμιστεί τα υλικά που χρησιμοποιούνται, όπως και το σύστημα πολυμέσων με οθόνη αφής οκτώ ιντσών. Επιπλέον υπάρχουν νέα διακοσμητικά χρωμίου και νέο επίπεδο εξοπλισμού με λεπτομέρειες σε ματ μαύρο, ξύλο και αλουμίνιο, ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Στον τομέα των κινητήρων η γκάμα περιλαμβάνει δύο 4κύλινδρους diesel 1,5 και 2,1 λίτρων με 136 και 177 ίππους αντίστοιχα. Στους βενζίνης το ρόλο του βασικού παίζει ο 4κύλινδρος 1.6 με απόδοση 122 και 156 ίππους, ανάλογα με την έκδοση, ενώ πιο πάνω τοποθετείται ο 2λιτρος τούρμπο σε τέσσερις εκδόσεις με 184, 211, 218 και 381 ίππους για την γρήγορη έκδοση AMG.

Η Mercedes-Benz έχει προγραμματίσει την πρεμιέρα της ανανεωμένης CLA για την επόμενη εβδομάδα στην Έκθεση Αυτοκινήτου που θα γίνει στη Νέα Υόρκη, ενώ η CLA Shooting Brake θα κάνει την πρώτη της στα Laureus World Sports Awards που θα γίνουν τον άλλο μήνα στο Βερολίνο. Ντεμπούτο στην αγορά, ξεκινώντας από τη Γερμανία θα κάνει τον Ιούλιο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...