Παγκόσμια πρεμιέρα για το Renault Megane Sport Tourer

Την πρακτική έκδοση του Megane ετοίμασαν για τη Γενεύη οι Γάλλοι

  • -
  • -

Η Renault πραγματοποίησε στην Έκθεση της Γενεύης την Παγκόσμια πρεμιέρα του Megane Sport Tourer, στην καλή του εκδοχή με τα διακριτικά GT. Πρακτικότερο, με περισσότερη άνεση και ευρυχωρία στο εσωτερικό του, διατηρεί το DNA που χαρακτηρίζει και τις άλλες εκδόσεις του Megane, υιοθετώντας με τη σειρά του το σύστημα τετραδιεύθυνσης 4CONTROL.

Δυναμικότητα και στιλ, συνδυάζει η σχεδίαση του νέου Megane Sport Toure, στοιχεία που υπογραμμίζονται από τα διακοσμητικά χρώμια στα πλαίσια των παραθύρων, τις ράγες οροφής, τις μεγάλες εισαγωγές αέρα και φυσικά την αρμονική προσθήκη του μεγαλύτερου πίσω όγκου. Στο πίσω μέρος συναντάμε τις διπλές απολήξεις των εξατμίσεων, επίσης σε χρώμιο, που συνδυάζονται με ένα diffuser στο κάτω μέρος του ανασχεδιασμένου προφυλακτήρα.

Το Sport Tourer διατηρεί το ίδιο μήκος μεταξονίου με το Megane hatchback, στα 2,712 m, αλλά έχει μεγαλύτερο μήκος που φτάνει στα 4,626 m. Ο όγκος του χώρου αποσκευών έφτασε, από τα 434 στα 580 λίτρα. Τα πίσω καθίσματα έχουν σύστημα εύκολης αναδίπλωσης, απελευθερώνοντας, όταν πέσουν, το μακρύτερο χώρο στην κατηγορία. Η γκάμα κινητήρων του μοντέλου περιλαμβάνει τους, 1.2 και 1.6 τούρμπο βενζίνης και 1.5 και 1.6 τούρμπο diesel. Στην κορυφή των εκδόσεων τοποθετείται η GT, η οποία εφοδιάζεται είτε με κινητήρα βενζίνης ή με diesel και συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...