Αποκαλύφθηκε το SUV της Maserati

Η Maserati παρουσίασε και επίσημα τις φωτογραφίες της Levante

  • -
  • -

Μετά από τη διαρροή μιας φωτογραφίας της Levante που έγινε τις τελευταίες μέρες, η Maserati έκανε την επίσημη παρουσίαση του SUV της, τουλάχιστον όσον αφορά την εικόνα του. Έδωσε στη δημοσιότητα μόνο φωτογραφίες της, αφήνοντας τα τεχνικά στοιχεία της για την επίσημη πρώτη του μοντέλου που θα γίνει σε λίγες μέρες στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Σχεδιαστικά η Levante έχει την ιταλική αύρα που περιμένεις από ένα αυτοκίνητο της Maserati. Επιθετικό εμπρός μέρος, με μεγάλη εισαγωγή αέρα, την τρίαινα να δεσπόζει στο κέντρο και τα λεπτά φωτιστικά σώματα να αγκαλιάζουν το εμπρός μέρος. Οι χαρακτηριστικές απαγωγές αέρα στα εμπρός πλαϊνά φτερά υπάρχουν και στη Levante, με το πίσω μέρος να διακρίνεται για την κεκλιμένη οροφή με τα μικρά κρύσταλλα και το σήμα στην τρίτη κολόνα.

Οι πληροφορίες θέλουν τη Levante να εφοδιάζεται με τη γκάμα των κινητήρων βενζίνης και diesel που συναντάμε και στα υπόλοιπα μοντέλα της. Για τη μεταφορά της δύναμης θα φροντίζει ένα αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων οκτώ σχέσεων, ειδικά ρυθμισμένο για το μοντέλο. Χωρίς ακόμα να επιβεβαιώνεται από τη Maserati κανένα από τα τεχνικά στοιχεία, η Levante αναμένεται να διατίθεται με έναν 3λιτρο V6 350 και 430 ίππων. Στους diesel κινητήρες θα υπάρχει ένας 3λιτρος V6 275 ίππων. Η νέα Maserati Levante θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από την Άνοιξη.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...