Ανανέωση για το Ford Kuga

Στην Έκθεση Τεχνολογίας της Βαρκελώνης παρουσιάστηκε η ανανεωμένη εκδοχή του SUV της Ford

  • -
  • -

Στα μέσα της ζωής κάθε μοντέλου οι εταιρείες προχωράνε σε ένα φρεσκάρισμα προκειμένου να συνεχίσει να είναι επίκαιρο στην αγορά. Αυτό ακριβώς κάνει και η Ford με το Kuga, την ανανεωμένη εκδοχή του. Σε πρώτη φάση και με αφορμή το νέο σύστημα πολυμέσων SYNC 3, η Ford παρουσιάζει το Kuga στη Βαρκελώνη, όπου αυτές τις μέρες γίνεται η Έκθεση Τεχνολογίας.

Το SYNC 3 θα προσφέρεται με οθόνη αφής οκτώ ιντσών και δυνατότητα επικοινωνίας με Android Auto και Apple Car Play. Επιπλέον, όσον αφορά τις τεχνολογίες, το ανανεωμένο Kuga θα έχει για πρώτη φορά ενεργά φώτα που ακολουθούν την πορεία του τιμονιού στις στροφές, torque vectoring και αναβαθμισμένο σύστημα Active City Stop που αποτρέπει τις συγκρούσεις με ταχύτητες που φτάνουν τώρα μέχρι τα 50 km/h αντί για 30 km/h.

Η σημαντικότερη αλλαγή όσον αφορά τα μηχανικά μέρη, είναι η προσθήκη του νέου μικρού diesel κινητήρα των 1,5 λίτρων με 120 ίππους. Αυτός θα συνδυάζεται αποκλειστικά με την έκδοση που έχει την κίνηση στους εμπρός τροχούς. Παράλληλα, θα συνεχίσουν να υπάρχουν ο μεγαλύτερος 2λιτρος diesel με τους 150 ίππους και οι βενζίνης 1.5 EcoBoost με απόδοση ανάλογα με την έκδοση που ανέρχεται στους 120, 150 και 182 ίππους.

Αισθητικά οι αλλαγές εστιάζονται στη νέα τραπεζοειδή μάσκα, με τις μικρότερες γρίλιες στο κάτω μέρος και τα πιο κομψά φωτιστικά σώματα LED με λειτουργία ημέρας. Αναβαθμισμένα είναι τα πίσω φώτα, όπως και εμπρός οι προβολείς ομίχλης. Νέας σχεδίασης ζάντες αλουμινίου 17 και 19 ιντσών είναι επίσης διαθέσιμες. Η επίσημη πρεμιέρα μπροστά σε κοινό αυτοκινήτου θα γίνει σε λίγες μέρες στην Έκθεση της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...