Το πολυτελές Kia Telluride Concept

Ένα ενδιαφέρον πρωτότυπο που δείχνει το άλλο πρόσωπο της Kia

  • -
  • -

Με κορυφαίου επιπέδου πολυτέλεια και ενδιαφέρουσα αισθητική, αυτό το Kia ανοίγει νέους δρόμους στην κορεατική φίρμα. Παράλληλα δείχνει τη στροφή της εταιρείας στα μεγάλα και αναμφίβολα επιβλητικά SUV. Πατά πάνω σε μια μεγαλύτερη εκδοχή του πατώματος του Sorento, με την τετραγωνισμένη του αισθητική να διεκδικεί το ενδιαφέρον και παράλληλα να προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στη διαμόρφωση του εσωτερικού.

Το 7θέσιο πρωτότυπο, για το οποία σας είχαμε προϊδεάσει λίγες μέρες πριν, έχει suicide doors, δηλαδή πόρτες που ανοίγουν αντικριστά, κάνοντας έτσι πιο εύκολη της πρόσβαση στις πίσω θέσεις. Εκεί έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή σε όλους τους τομείς, με τους πίσω επιβάτες να απολαμβάνουν ανέσεις πρώτης θέσης αεροπλάνου. Τα καθίσματα διαθέτουν πτυσσόμενο υποπόδιο για επιπλέον άνεση, ενώ οι επιβάτες έχουν τα πάντα στη διάθεσή τους.

Για την κίνηση του πρωτότυπου Kia Telluride φροντίζει ένα σύστημα plug-in hybrid το οποίο συνδυάζει έναν θερμικό κινητήρα V6 3,5 λίτρων με 270 ίππους και έναν ηλεκτρικό με 130 ίππους αποδίδουν μαζί 400 ίππους. Δεν γνωρίζουμε αν θα προχωρήσει στην παραγωγή ή απλώς αποτελεί μια σπουδή για το μέλλον της φίρμας, αυτό που φάνηκε πάντως είναι ότι είχε τη γενική αποδοχή του κοινού στην Έκθεση του Detroit για να προχωρήσει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...