Έξι ημερολόγια του 2016

Με άρωμα… γυναίκας, ταχύτητας και ιστορίας

  • -
  • -


Audi

Η ιστορία των κινητήρων

Χάνεις τις ημέρες, αλλά τα πας καλά με τα… μοτέρ; Τότε θα αγαπήσεις αυτό το ημερολόγιο που δημιούργησε η premium εταιρεία με σήμα τους 4 δακτυλίους. Σελίδα τη σελίδα, γνωρίζεις την μηχανολογική εξέλιξη της γερμανικής μάρκας τα 100 τελευταία χρόνια, ξεκινώντας από τα πρώτα μοτέρ με μονό (!) κύλινδρο και φτάνοντας στα πιο πρόσφατα σύνολα. Τα εύσημα πηγαίνουν στον φωτογράφο Stefan Warter. Το ημερολόγιο της Audi για το 2016 μπορείς να το αποκτήσεις με 29,90 ευρώ παραγγέλνοντάς το ΕΔΩ!

 

Alfa Romeo

Θρυλικές Ιταλίδες καλλονές

Το μέλλον συναντάει το παρελθόν στο ημερολόγιο των alfisti. Το γνωστό club των φανς της ιταλικής εταιρείας παρουσίασε το ημερολόγιο του 2016, στο οποίο συναντάμε 12 θρυλικές Ιταλίδες καλλονές και όχι κάποια από τα σύγχρονα μοντέλα της Alfa Romeo. Βέβαια, σε δελεαστικό πακέτο προσφέρεται ένα σετ με φωτογραφίες από την 8C. Οι διαστάσεις του ημερολογίου είναι 47,5 Χ 33 εκατοστά και η τιμή του είναι στα 24,99 ευρώ. Όσοι ενδιαφέρεστε, μπορείτε να το παραγγείλετε από ΕΔΩ!

 

BMW

Motorsport stars

H γερμανική εταιρεία πατάει γκάζι για τις επόμενες 366 ημέρες της νέας χρονιάς. Για το ημερολόγιό της δεν επιλέγει απλά, συμβατικά μοντέλα από τη γκάμα της, αλλά τα «θηρία» της πίστας. Σχεδόν όλο το Motorsport της BMW βρίσκεται στις 12 απολαυστικές σελίδες με διαστάσεις 58 Χ 36 εκατοστά. Πιο συγκεκριμένα, μέσα στο καλεντάρι συναντάμε αυτοκίνητα που συμμετέχουν στα πρωταθήματα DTM, United SportCar Championship, LeMans και BMW Sports Trophy. Η τιμή του είναι 28,50 ευρώ και το παραγγέλνετε από ΕΔΩ!

 

Lamborghini

Star of Rio

Η Lamborghini παρουσιάζει στις 12 σελίδες του νέου ημερολογίου της δύο μοντέλα, την Aventador και τη Huracan. Για να αναδείξει την εξωτική τους εικόνα, ο εμπνευστής του ημερολογίου είχε την ιδέα να μεταφέρει τα δύο υπεραυτοκίνητα σε γνωστά σημεία του Rio de Janeiro, όπου θα φιλοξενηθούν και οι επόμενοι Ολυμπιακοί Αγώνες. Το χαρτί που χρησιμοποιήθηκε για την εκτύπωση είναι γυαλιστερό, οι διαστάσεις του είναι 60 Χ 35 εκατοστά και η τιμή του είναι στα 35 ευρώ. Αν σας αρέσει, πατήστε ΕΔΩ για να το παραγγείλετε.

 

Porsche

Κρεμάστε… δώδεκα Porsche στον τοίχο σας!

Η Porsche έρχεται με το νέο της καλεντάρι να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να προγραμματίζεις εύκολα και γρήγορα τις υποχρεώσεις σου. Σαν μπόνους, το ημερολόγιο της εταιρείας έρχεται με 12 χορταστικές φωτογραφίες, που η κάθε μία απεικονίζει ένα διαφορετικό μοντέλο σε υψηλή ανάλυση. Οι διαστάσεις του ημερολογίου είναι 59 Χ 55,5 εκατοστά και μπορεί να κρεμαστεί στον τοίχο. Η τιμή του είναι στα 56 ευρώ και κατασκευάζεται στη Γερμανία. Για παραγγελίες επισκεφτείτε τον ιστότοπο της μάρκας πατώντας ΕΔΩ!

 

Pirelli

Δυναμικές θηλυκές παρουσίες

Στο φετινό ημερολόγιο της Pirelli πρωταγωνιστούν 13 δυναμικές γυναίκες, η κάθε μία από τις οποίες έχει ξεχωρίσει για τα επαγγελματικά, κοινωνικά, πολιτιστικά, αθλητικά και καλλιτεχνικά επιτεύγματά της. Είναι διαφορετικών ηλικιών, προέρχονται από διαφορετικούς χώρους και έχουν διαφορετικές καριέρες η κάθε μία. Δημιουργός της 43ης έκδοσης του θρυλικού Ημερολογίου της Pirelli είναι μία από τις πιο διάσημες φωτογράφους και προσωπογράφους των ΗΠΑ, η Annie Leibovitz. Απολαύστε το ημερολόγιο Pirelli 2016 ΕΔΩ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...