Επίσημη φωτογραφία της GLC Coupe

H Mercedes-Benz δημοσίευσε μία… περίεργη φωτογραφία που αποκαλύπτει το "κουφάρι" της GLC Coupe

  • -
  • -

Η Mercedes-Benz αποκάλυψε με μία… φωτογραφία το «κουφάρι» της επερχόμενης GLC Coupe. Όσο περίεργο και να σας φαίνεται η συγκεκριμένη εικόνα δημοσιεύτηκε επίσημα από τη γερμανική εταιρεία. Βέβαια, το αναμενόμενο SUV βρίσκεται ήδη υπό εξέλιξη και το λανσάρισμά του είναι κοντά με σκοπό να ανταγωνιστεί την BMW X4.

Σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, η νέα Mercedes-Benz GLC Coupe θα προσφέρει χώρο αποσκευών που θα φτάνει τα 500 λίτρα, ενώ με αναδιπλωμένα τα πίσω καθίσματα ο αριθμός μπορεί να εκτοξευτεί στα 1.500 λίτρα. Όσον αφορά στο σχεδιαστικό κομμάτι, το νέο SUV δεν κρύβει εκπλήξεις, αφού βασίζεται στην GLC, ενώ θα δανειστεί αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο GLC Coupe.

Η νέα GLC Coupe θα βασίζεται στην MRA πλατφόρμα, όπως και η C-Class, ενώ μηχανολογικά θα πλαισιωθεί από 4κύλινδρους και 6κύλινδρους κινητήρες βενζίνης και diesel. Οι Γερμανοί φαίνεται να ετοιμάζουν και μία «πράσινη» έκδοση, η οποία θα εφοδιάζεται με τον 2λιτρο turbo κινητήρα και με έναν ηλεκτροκινητήρα. Το plug-in hybrid μοντέλο θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων και η συνολική απόδοση θα αγγίζει τα 279 PS και το 0-100 έρχεται σε 5,9 sec.

Αν όλα κυλίσουν φυσιολογικά, το ντεμπούτο της GLC Coupe αναμένεται να πραγματοποιηθεί τον Μάρτιο, στο Σαλόνι της Γενεύης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...