Γέμισε τον κόσμο κάμερες η Nissan (video)

Με τις κάμερες να περνούν στα αυτοκίνητα η Nissan βρήκε χώρο να αναπτυχθεί και εκεί

  • -
  • -

Πάνω από δυο εκατομμύρια κάμερες έχει τοποθετήσει η Nissan στη γκάμα των μοντέλων της, τα τελευταία δύο χρόνια. Πιο συγκεκριμένα, οι κορυφαίες εκδόσεις των μοντέλων της που εξοπλίζονται με το σύστημα AVM (Around View Monitor) διαθέτουν τέσσερις κάμερες το καθένα.

Το σύστημα AVM, παρέχει μια  πανοραμική άποψη 360 μοιρών, γεγονός που  βοηθά τον οδηγό να επιβεβαιώσει οπτικά τη θέση του οχήματος  στον χώρο, καθιστώντας  τους σχετικούς ελιγμούς πολύ πιο εύκολους και ασφαλείς.

Με τις πωλήσεις των Crossover να παρουσιάζουν άνοδο, η Nissan προβλέπει ότι η ζήτηση για τις κάμερες στα μοντέλα της θα φτάσει τις 10 εκατομμύρια μονάδες, μέσα στα επόμενα πέντε χρόνια.

Και ενώ όλα αυτά αφορούν το σήμερα, οι μηχανικοί  της Nissan εργάζονται ήδη για την κάμερα της επόμενη γενιάς, όπως αυτή παρουσιάστηκε πρόσφατα στον εξοπλισμό του  πρωτότυπου crossover  Gripz. Συγκεκριμένα, δύο κάμερες είναι ενσωματωμένες στους προβολείς του μοντέλου, επιτρέποντας το live streaming στο διαδίκτυο από τις εξορμήσεις του αυτοκινήτου, εντός και εκτός δρόμου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...