Πολυτέλεια για πολλούς από τη Mercedes-Benz

Τις επιβατικές εκδόσεις των ελαφρών επαγγελματικών μοντέλων της παρουσίαση η Mercedes-Benz

  • -
  • -

Στη 2η Διεθνή Έκθεση Τουρισμού «Greek Tourism Expo 2015» η οποία έλαβε χώρα στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών από τις 4 έως 6 Δεκεμβρίου, η Mercedes-Benz παρουσίασε τα μεγάλα επιβατικά μοντέλα της για επαγγελματική χρήση.

Τα οχήματα της Mercedes-Benz προσφέρουν μια μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων, ανάλογα με το μοντέλο. Πιο συγκεκριμένα διαθέσιμα είναι:

Citan Tourer: φιλοξενεί έως και επτά επιβάτες, ενώ ταυτόχρονα συνδυάζει μικρές διαστάσεις με χαμηλό κόστος λειτουργίας και συνδυάζεται με τον turbo diesel κινητήρα των 1,5 λίτρων.

Vito Tourer: προσφέρει πολυμορφικότητα και άνεση κορυφαίου επιπέδου, μεταφέρει έως και εννέα επιβάτες και διαθέτει πληθώρα συστημάτων ασφαλείας στο βασικό του εξοπλισμό. Με κινητήρα turbo diesel 1,6 λίτρων είναι ο δυναμικός συνεργάτης που θα αναβαθμίσει την εικόνα και τις υπηρεσίες κάθε επιχείρησης.

V-Class: συνδυάζει τη λειτουργικότητα με την πολυτέλεια και την οδηγική απόλαυση. Φιλοξενεί με άνεση έως και οκτώ επιβάτες σε ένα περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...