Το εσωτερικό της νέας Mercedes-Benz E-Class (+video)

Η Mercedes-Benz αποκαλύπτει το εσωτερικό της επερχόμενης E-Class, λίγο πριν την επίσημη πρώτη στο Detroit

  • -
  • -

Λίγο πριν την επίσημη αποκάλυψη της νέας E-Class η Mercedes-Benz δίνει στη δημοσιότητα τις πρώτες φωτογραφίες από το εσωτερικό της, μαζί με ένα βίντεο. Αυτό που διακρίνεται με την πρώτη κιόλας ματιά είναι η αναβάθμιση στην ποιότητα και τη συνολική εικόνα, η οποία παραπέμπει σε μια πιο σύγχρονη και μοντέρνα S-Class.

Η μεγάλη διπλή οθόνη στο ταμπλό κυριαρχεί, με τους τέσσερις αεραγωγούς να συμπληρώνουν την εικόνα και τα χειριστήρια του κλιματιστικού, μαζί με ένα κομψό ρολόι να την ολοκληρώνουν. Στα αριστερά του τιμονιού υπάρχουν χειριστήρια για τον έλεγχο των ηλεκτρονικών συστημάτων, αλλά και το ηλεκτρικό χειρόφρενο.

Στην πόρτα είναι τοποθετημένα τα χειριστήρια ελέγχου ρυθμίσεων των καθισμάτων του κλιματισμού, αλλά και τα ηχεία υψηλής πιστότητας. Οι λεπτομέρειες δεν έχουν ακόμα κυκλοφορήσει, ωστόσο, αναμένεται να έχει το σύστημα NFC, το οποίο θα επιτρέπει στον οδηγό να χρησιμοποιεί το τηλέφωνό του σαν κλειδί, με τη χρήση μιας κάρτας ασφαλείας SIM. Επίσης θα διαθέτει το αυτόματο σύστημα παρκαρίσματος, όπως και ο άμεσος ανταγωνιστής της, η BMW, στην 7 Series.

Η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου θα γίνει τον επόμενο μήνα στην έκθεση NAIAS του Detroit, με τις πωλήσεις να ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2016.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...