Bilenkin… Vintage σχεδίαση, μοντέρνα τεχνολογία

  • -
  • -

Η οικονομική άνθιση της Ρωσίας έφερε νέα πράγματα που αφορούν και το αυτοκίνητο. Μην πάει το μυαλό σας στα Lada, αφού όταν το χρήμα μιλάει όλα μπορούν να γίνουν και μάλιστα με άκρως εντυπωσιακό τρόπο. Όπως αυτό το αριστούργημα από μέταλλο, πάνω σε τροχούς που ακούει στο όνομα Bilenkin Vintage.

Παντρεύει με μοναδικό τρόπο το Vintage, ακολουθώντας την αισθητική του… χθες, με επιρροές από το εκθαμβωτικό Volvo P1800, με τη σύγχρονη τεχνολογία, όπως αυτή αποτυπώνεται στις γρήγορες εκδοχές της BMW 3 series με τα διακριτικά M.

Κάτω από το σμιλεμένο αμάξωμα, υπάρχει το πλαίσιο της BMW M3 E92, αλλά και τα μηχανικά της μέρη. Ο μεγάλος V8 κινητήρας με απόδοση που ξεπερνάει τους 400 ίππους ή εναλλακτικά, αν οι επιδόσεις δεν είναι αυτοσκοπός, είναι διαθέσιμη και με τον μικρότερο 6κύλιδρο κινητήρα της προηγούμενης γενιάς M3, με περίπου 300 ίππους.

 Ανάλογη της εξωτερικής σχεδίασης είναι τα πράγματα και στο εσωτερικό, με ρετρό στοιχεία και αρκετή τεχνολογία, πολυτέλεια και άνεση κορυφαίου επιπέδου, με συνδυασμό δέρματος, ξύλου και άλλων ακριβών υλικών που χαρίζουν μια γλυκιά νότα από τα 60ies σε ένα καθόλα σύγχρονο αυτοκίνητο, που στοιχίζει περίπου 130.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...