Fiat 500X Chicane & Mobe concepts

Η ιταλική αυτοκινητοβιομηχανία παρουσίασε δύο πρωτότυπα 500Χ στην αμερικάνικη έκθεση SEMA

  • -
  • -

To Fiat 500X Chicane concept χαρακτηρίζεται ως ένα βελτιωμένο αυτοκίνητο (κυρίως εντός) δρόμου και φέρει μπλε απόχρωση, αυτοκόλλητα πάνω από τα πλαϊνά μαρσπιέ και μαύρη οροφή. Ίσως αποτελεί και μία πρώτη γεύση για την ενδεχόμενη έκδοση Abarth που πρόκειται να δούμε στο μέλλον, αφού, διαθέτει μία πιο επιθετική εμπρός μάσκα, ενώ το ύψος του αμαξώματος μειώθηκε αισθητά. Για να κλείσει η σπορτίφ εμφάνιση του πρωτότυπου μοντέλου, φοράει 20 ιντσών μαύρες ζάντες αλουμινίου.

Στο εσωτερικό παρατηρούμε τα δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα μπλε-μαύρο και το ραμμένο Χ κάτω από το προσκέφαλο. Κάτω από το καπό του μην περιμένετε κάτι… πολιτισμένο, μιας και η ιταλική φίρμα εφοδίασε το μικρό crossover με τον 2.4 κινητήρα βενζίνης.

Το Fiat 500X Mobe concept πήρε την ονομασία του από τρικ που γίνεται στο kite-surfing και φέρει λευκή πέρλα απόχρωση με λεπτομέρειες από καφέ μάτ, ενώ διαθέτει και τα κλασικά αυτοκόλλητα. Στην οροφή υπάρχουν ράγιες και πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Την ίδια φιλοσοφία με το Chicane ακολουθεί και το Mobe για το εσωτερικό, με το δίχρωμο δερμάτινο σαλόνι και τις αρκετές στιλιστικές πινελιές που κάνουν το ιταλικό crossover ξεχωριστό. Κάτω από το καπό του και αυτό έχει τον 2.4 βενζινοκινητήρα και το βελτιωμένο σύστημα εξάτμισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...