Eυρωπαϊκή έκδοση του ανανεωμένου Ford Ranger

Μειώθηκε κατά 17% η κατανάλωση καυσίμου χάρη στο σύστημα start-stop

  • -
  • -

H Ford παρουσίασε στην Έκθεση της Φρανκφούρτης την ευρωπαϊκή έκδοση του ανανεωμένου Ranger. Το επαγγελματικό όχημα δεν φέρει σχεδόν καμία διαφορά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδοχές που κυκλοφορούν σε άλλες αγορές του κόσμου, αλλά κρατάει την ίδια άγρια εμφάνιση.

Στην εμπρός γρίλια διακρίνουμε την εκτενή χρήση χρωμίου, καθώς και γύρω από τα εμπρός φανάρια. Το προφίλ του Ranger facelift έχει μείνει ίδιο με την απερχόμενη γενιά, ενώ στο πίσω τμήμα η φίρμα έχει τοποθετήσει επανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα.

Η Ford λανσάρει και το κορυφαίο της γκάμας, το Ranger Wildtrak, το οποίο ξεχωρίζει από την εμπρός γρίλια, μιας και είναι σε γκρι απόχρωση και τραπεζοϊδής σχήμα, γκρι εξωτερικοί καθρέφτες, ενώ στην ίδια απόχρωση είναι τα εξωτερικά χερούλια και οι αεραγωγοί. Επίσης, διαφέρουν σε σχέση με την απλή έκδοση τα φώτα ομίχλης και πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου.

Χάρη στην εγκατάσταση του συστήματος start-stop, η μέση κατανάλωση του μοντέλου έχει μειωθεί κατά 17%, ενώ αναβαθμίστηκαν οι πετρελαιοκινητήρες 2.2 TDCi των 160 ίππων και ο 5κύλινδρος 3.2 TDCi των 200 ίππων. Τα δύο μοτέρ μπορούν να συνδυαστούν είτε με το χειροκίνητο είτε με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, καθώς οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να διαλέξουν την δικίνητη ή την τετρακίνητη έκδοση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...