Νέα Renault Megane RS 275 Cup S & 275 NAV

Οι δύο εκδόσεις θα αντικαταστήσουν την έκδοση με τα 265 PS

  • -
  • -

Η Renault βάλθηκε να ενθουσιάσει τους φαν της γαλλικής εταιρείας, προσφέροντας δύο hot εκδόσεις του Megane Renaultsport: τη 275 Cup-S και τη 275 Nav. Οι νέες αυτές εκδόσεις θα αντικαταστήσουν την 265, ενώ θα φέρουν τον 2λιτρο τούρμπο κινητήρα των 275 ίππων, που μοιράζεται από το περιορισμένης παραγωγής 275 Trophy-R.

Ξεκινώντας από το Renault Megane RS 275 Cup-S βασίζεται στο σασί του cup και αποδίδει 250 PS στο πρόγραμμα Normal, ενώ στη Sport προστίθενται συν 25 ίππους. Ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορέσει να επιλέξει από διάφορα βελτιωτικά προϊόντα από εταιρείες όπως: Ohlins, Akrapovic, Michelin. Η τιμή εκκίνησης είναι 32.724 ευρώ.

Η έκδοση Megane RS 275 Nav φέρει ακριβώς το ίδιο μηχανικό σύνολο και ιπποδύναμη με το Cup-S, ωστόσο αποτελεί μία πιο καθημερινής χρήσεως υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητο. Πατάει επάνω σε 18 ιντσών τροχούς και τεχνολογικά έχει εξοπλιστεί με όλα τα νέα «καλούδια» της εταιρείας. Μεταξύ άλλων διαθέτει αισθητήρες παρκαρίσματος, κάμερα οπισθοπορείας, infotainment σύστημα R-Link2 με ενσωματωμένο πλοηγό. Το ισχυρό μοντέλο κοστολογείται στα 35.461 ευρώ.

Τέλος, οι παραγγελίες στην Αγγλία έχουν ήδη ξεκινήσει και οι παραδόσεις των νέων εκδόσεων του hot hatch μοντέλου υπολογίζονται για τον Νοέμβριο 2015. Όσο για την ελληνική αγορά ίσως να μην δούμε την εν λόγω έκδοση, ωστόσο αναμένουμε το Renault Megane facelift.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...