Το νέο Smart Fortwo Cabrio

Η Smart παρουσιάζει στη Φρανκφούρτη το νέο «ανοιχτό λιλιπούτιο» μοντέλο της

  • -
  • -

Ήταν αναμενόμενο η Smart να παρουσιάσει και τον «ανοιχτό» αδερφό του Fortwo, κάτι που έγινε στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Στην ουσία το νέο cabrio μοντέλο βασίζεται στην coupe έκδοση που έχουμε ήδη γνωρίσει, ωστόσο η μεγαλύτερη διαφορά φυσικά είναι η ανοιγόμενη ηλεκτρικά μαλακή οροφή, η οποία χρειάζεται 12 sec για να ολοκληρώσει τη διαδικασία. Η οροφή-κανβάς διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα (μαύρο, μπλε και κόκκινο) και φέρει πραγματικό τζάμι στο πίσω μέρος.

Δοκιμή Smart ForTwo 71 PS Auto

Το Fortwo Cabrio εφοδιάζεται σε πρώτη φάση με δύο 3κύλινδρους κινητήρες απόδοσης 71 και 90 ίππων και 91 και 135 Nm ροπής αντίστοιχα, ενώ μπορούν να συνδυαστούν είτε με 5άρι χειροκίνητο κιβώτιο είτε με αυτόματο κιβώτιο twinamic (διπλού συμπλέκτη).

Το νέο μοντέλο έχει ενισχυθεί κατά 15% η στρεπτική του ακαμψία σε σχέση με την προηγούμενη γενιά, χάρη στην ενίσχυση των πλαισίων και των κολώνων με ατσάλι. Οι παραγγελίες στην γερμανική αγορά θα ξεκινήσουν τον Νοέμβριο, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο 2016.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...