ΝΕΟ CITROËN C4: Καλύτερο από ποτέ!

Ακόμη πιο πλούσιο, αποδοτικότερο και με προηγμένη τεχνολογία, το νέο γαλλικό μοντέλο αποτελεί μια απόλυτα ολοκληρωμένη πρόταση στα μικρομεσαία με δελεαστικές τιμές που ξεκινούν από 14.440 ευρώ μόλις

  • -
  • -
Citroen C4 με ένα κλικ

Περισσότερα για το Citroen C4

Ζητήστε μια προσφορά

Μπείτε στο citroen.gr

Το CITROËN C4 σε πείθει με την ουσία του και όχι με φανφάρες και τυμπανοκρουσίες. Η κορυφαία ποιότητα κατασκευής, ο πλούσιος εξοπλισμός άνεσης και ασφάλειας (5 αστέρια στο EURONCAP), ο άριστος συνδυασμός ασφαλούς οδικής συμπεριφοράς και κορυφαίας άνεσης, οι εξαιρετικοί χώροι για επιβάτες και αποσκευές (408 λίτρα) και οι κινητήρες με χαμηλή κατανάλωση είναι στοιχεία που έχουν κάνει το CITROËN C4 ιδιαίτερα δημοφιλές στην κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων, την δεύτερη πιο σημαντική κατηγορία της Ελληνικής αγοράς. Το νέο μοντέλο έρχεται συνολικά αναβαθμισμένο ενισχύοντας περαιτέρω τον ολοκληρωμένο χαρακτήρα του. Εφοδιασμένο με περισσότερες ανέσεις, προηγμένη τεχνολογία και νέους, ακόμη πιο αποδοτικούς κινητήρες, το νέο CITROËN C4 ανταποκρίνεται πλήρως στις απαιτήσεις των χρηστών της συγκεκριμένης κατηγορίας. Διατηρώντας μάλιστα το πλεονέκτημα του εξαιρετικού value for money, με τις τιμές να ξεκινούν μόλις από 14.440 ευρώ (με Green Bonus Citroen και όφελος κρατικής απόσυρσης). Ας δούμε όμως ένα προς ένα τα σημεία που καθιστούν το γαλλικό μικρομεσαίο καλύτερο από ποτέ!

 

Δυναμική σχεδίαση

Τα νέα εμπρόσθια φωτιστικά σώματα περιλαμβάνουν ενσωματωμένα φώτα ημέρας τεχνολογίας LED που, εκτός του ότι συμβάλουν στην ενεργητική ασφάλεια, ενισχύουν παράλληλα τη σχεδιαστική εικόνα του νέου CITROËN C4. Σε αυτό συμβάλλουν επίσης τα πίσω φώτα νέας σχεδίασης με 3D εφέ. Ακόμη πιο δυναμικό και περισσότερο λειτουργικό είναι το εσωτερικό, το οποίο χαρακτηρίζεται για την κορυφαία ποιότητα κατασκευής, τον ακόμη πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και τη βελτιωμένη ηχομόνωση. 

 

Διαδραστική καμπίνα

Στο ταμπλό δεσπόζει η νέα οθόνη αφής 7 ιντσών απ’ όπου ελέγχονται βασικές λειτουργίες του αυτοκινήτου, όπως π.χ. το ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης, το ηχοσύστημα, η τηλεφωνία (Bluetooth), ο υπολογιστής ταξιδίου κτλ. Η απλοποίηση του ελέγχου και η ελαχιστοποίηση του αριθμού των διακοπτών με σαφή οφέλη όσον αφορά την αισθητική, την εργονομία αλλά και την ποιότητα, είναι επιπλέον θετικά στοιχεία που προσφέρει η οθόνη αφής ενισχύοντας ταυτόχρονα το προφίλ υψηλής τεχνολογίας του μοντέλου.

 

Σημείο αναφοράς σε άνεση και τεχνολογία

Χάρη στις νέες ρυθμίσεις την ανάρτησης, το νέο C4 διατηρεί κορυφαία επίπεδα άνεσης και ποιότητας κύλισης, ενώ παράλληλα προσφέρει υψηλά επίπεδα πρόσφυσης και ακρίβεια κατά την οδήγηση με βελτιωμένο έλεγχο των κλίσεων του αμαξώματος, προσφέροντας έτσι μια μοναδική και ασφαλή οδηγική εμπειρία. Σύμμαχοι του οδηγού είναι τα ηλεκτρονικά βοηθήματα όπως το ESP με ASR (Σύστημα αντιολίσθησης τροχών) και ITC (Σύστημα έξυπνου ελέγχου πρόσφυσης), το Hill Assist και τα συστήματα Προειδοποίσης ακούσιας παρέκκλισης πορείας (AFIL) και Ελέγχου τυφλής γωνίας (SAM).

 

PureTech & HDi για απόδοση και οικονομία

Το νέο CITROËN C4 είναι διαθέσιμο με μια πλήρη γκάμα αποδοτικών και εξαιρετικά οικονομικών κινητήρων βενζίνης PureTech και πετρελαίου HDi και e-HDi (μικρο-υβριδικής τεχνολογίας) που συνδυάζονται με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων. Ειδικής μνείας αξίζουν οι 3κύλινδροι PureTech των 1,2 λίτρων που συνδυάζουν υψηλή απόδοση (έως 130 ίππους) με εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση (4,8 lt/100 km). Από τους diesel ξεχωρίζει ο 1.6 e-HDi 115 ίππων με σύστημα Stop & Start που καταναλώνει μόλις 3,8 lt/100 km και απαλλάσσεται από την καταβολή τελών κυκλοφορίας.

VIDEOS

Citroen C4 2015

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...