Παρουσιάστηκε το νέο Fiat Aegea

Στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Κων/πολης έκανε το ντεμπούτο του ο αντικαταστάτης του Fiat Linea

  • -
  • -

H Fiat αποκάλυψε το νέο compact sedan μοντέλο της στο Σαλόνι της Κων/πολης, το οποίο ονομάζει Aegea και ουσιαστικά έρχεται να αντικαταστήσει το Fiat Linea. Αισθητικά, έχει αλλάξει ριζικά σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά κάτι που το κάνει αρκετά πιο ελκυστικό, μιας και υιοθετεί μία πιο κομψή γραμμή με έντονα νεύρα στο αμάξωμά του. Η σχεδίαση του Aegea πραγματοποιήθηκε στα κεντρικό τμήμα σχεδιασμού της FCΑ (Fiat Chrysler Automobiles) στην Ιταλία, ενώ η κατασκευή του έγινε στην Τουρκία.

Το sedan μοντέλο είναι 4,5 μέτρα μήκος, 1,78 μέτρα πλάτος και 1,48 μέτρα ύψος,αντιμετωπίζοντας τον ανταγωνισμό της κατηγορίας όπως είναι το Dacia Logan και Skoda Rapid. Το μεταξόνιό του είναι 2,64 μέτρα με την καμπίνα να χωράει άνετα τους 5 επιβάτες και ο χώρος αποσκευών του φτάνει τα 510 λίτρα.

Στο μηχανολογικό κομμάτι, διατίθεται σε δύο βενζινοκινητήρες και δύο Multijet II πετρελαιοκινητήρες με αποδόσεις από 95 έως και 120 ίππους. Αναλόγως με την έκδοση, η Fiat προσφέρει αυτόματο και χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων με το οικονομικότερο μηχανικό σύνολο να καταναλώνει λιγότερο από 4 lt/100 km.

AYTO TO ΔΙΑΒΑΣΕΣ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...