FUNstar: Ένα ξεχωριστό pickup της Skoda

Το Skoda FUNstar βασίζεται στην 3η γενιά της Fabia

  • -
  • -

Μια ομάδα από 23 μαθητευόμενους σχεδιαστές της Skoda και ηλικίες από 17 έως 18 ετών παρουσιάζουν το δικό τους «προχωρημένο» pickup μοντέλο. Το Skoda FUNstar βασίζεται στην 3η γενιά της Fabia και θα παρουσιαστεί τον επόμενο μήνα στην εκδήλωση του Worthersee. Το ξεχωριστό μοντέλο πατάει επάνω σε 18 ιντσών ζάντες και φέρει κινητήρα 1.2 TSI, ο οποίος συνδυάζεται με ένα αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG.  Οι μαθητευόμενοι όμως επιθυμούσαν να «στριμώξουν» τον γνωστό 1.800άρη TSI κινητήρα του ομίλου, αλλά τελικά το σχέδιό τους αυτό… ναυάγησε.

Οι ζάντες ξεχωρίζουν από την έντονη διχρωμία ασημί και λαχανί, καθώς –λόγω ηλικίας- τοποθέτησαν και νέον λάμπες κάτω από τα πλαϊνά μαρσπιέ χρώματος λαχανί. Η τελευταία γενιά της Fabia μεταμορφώθηκε σε pickup όχημα, «κόβοντας» το πίσω τμήμα διαμορφώνοντάς το έτσι ώστε να είναι λειτουργεί για την φόρτωση-εκφόρτωση.

Στο εσωτερικό του συναντάμε δύο καθίσματα και ένα δυνατό ηχοσύστημα (πάλι… οφείλεται στην ηλικία των σχεδιαστών), μιας και διαθέτει ένα ισχυρό subwoofer.Τέλος, το σπορ τιμόνι έχει τα χειριστήρια, τα οποία ελέγχουν το νέο infotainment σύστημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...