Mascus.gr : Η ταχύτερη αναπτυσσόμενη online αγορά

Στο Mascus.gr μπορείς να βρεις μεταφορικά, γεωργικά και κατασκευαστικά μηχανήματα για να αγοράσεις

  • -
  • -

Η Mascus, η ταχύτερα αναπτυσσόμενη online αγορά στον κόσμο για την πώληση των μεταφορικών, γεωργικών και κατασκευαστικών μηχανημάτων τώρα είναι ακόμη πιο εύκολη και πιο ελκυστική ιστοσελίδα για όλους τους χρήστες.

Η νέα ιστοσελίδα επιτρέπει στους χρήστες Mascus να κάνουν αναζητήσεις αγγελιών σε επιτραπέζιο υπολογιστή, smartphone ή τάμπλετ χωρίς να χάσουν μερικά από τα χαρακτηριστικά της κύριας έκδοσης της ίδιας ιστοσελίδας . Οι πωλητές, επίσης θα έχουν την δυνατότητα να διαχειριστούν το περιεχόμενό τους απευθείας από το κινητό τους τηλέφωνο. Η νέα ιστοσελίδα έχει αναπτυχθεί για να κάνει τη Mascus προσβάσιμο από το γραφείο σας ή εν κινήσει, χρησιμοποιώντας ένα κινητό τηλέφωνο ή τάμπλετ .

Γνωρίζουμε ότι όλο και περισσότεροι χρήστες έχουν πρόσβαση σε διαδικτυακό μέσω κινητών συσκευών και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση για την βαριά βιομηχανία μηχανημάτων. », Εξηγεί ο Mascus COO Rickard Krøtø. «Οι χρήστες και οι πελάτες μας είναι συχνά μακριά από το γραφείο και τον υπολογιστή τους, αλλά είναι πάντα συνδεδεμένοι με το smartphone ή το tablet τους. Η νεα ιστοσελίδα τους προσφέρει την ευκαιρία να ελέγξουν τη MASCUS σε οποιοδήποτε τύπο της κινητής συσκευής, χωρίς να χάσουν τα χαρακτηριστικά από την κανονική έκδοση της ίδιας ιστοσελίδας. Εκτός από τη βελτίωση της εμπειρίας του χρήστη, οι αγοραστές θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση στο Mascus, ενώ βρίσκονται στο δρόμο συναντώντας τους πωλητές, ενώ οι πωλητές θα έχουν την ευκαιρία να είναι πιο αντιδραστική προς τη ζήτηση και τη διαχείριση των αποθεμάτων τους από το κινητό τους τηλέφωνο ή τάμπλετ. "προσθέτει η Mascus Διευθυντής Marketing Gauthier Dominicy.

Οι χρήστες μπορούν να έχουν πρόσβαση στη νέα ιστοσελίδα λόγω αναζήτησης και οργάνωσης διάφορων κατηγόριων Όταν οι πελάτες κάνουν κλικ σε μια λίστα, θα δουν φωτογραφίες των προϊόντων του πωλητή, τα στοιχεία του προϊόντος, τις τιμές και τις πληροφορίες τοποθεσίας. Οι πελάτες μπορούν στη συνέχεια να καλέσουν τον πωλητή από τη λίστα για να κάνοντας το ερώτημά τους.

Πηγή: Δ.Τ. Mascus

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...