Βόλτα στο εργοστάσιο της Fiat από τον... υπολογιστή σου!

Μέσω του Google Maps μπορείτε να περιπλανηθείτε στο εργοστάσιο της FCA στο Melfi

  • -
  • -

Η εφαρμογή Google Maps Business View μπορεί πλέον να χρησιμοποιηθεί για μία ενδιαφέρουσα περιήγηση στο εσωτερικό του εργοστασίου της FCA στο Melfi μέσα από το Google Maps. Η εικονική ξενάγηση μεταφέρει τους χρήστες μέσα στο εργοστάσιο και απεικονίζει τις βασικές πτυχές ολόκληρου του κύκλου παραγωγής του Fiat 500X, του πλέον πρόσφατου μοντέλου της FCA, που απευθύνεται σε μια ποικιλόμορφη πελατεία.

Αυτή η ενδιαφέρουσα περιήγηση, που είναι επίσης προσβάσιμη από την επίσημη ιστοσελίδα της Fiat (fcamelfiplant.fiat.com), οδηγεί τον επισκέπτη σε κάθε γωνιά του εργοστασίου της FCA στο Melfi, ενός από τα μεγαλύτερα και πιο σύγχρονα εργοστάσια στην Ευρώπη, όπου επενδύθηκαν πρόσφατα πάνω από 1 δισεκατομμύριο ευρώ για το ξεκίνημα της παραγωγής των νέων μοντέλων. Η τεχνογνωσία και οι καλύτερες μέθοδοι από όλα τα άλλα εργοστάσια της FCA συγκεντρώθηκαν και συνδυάστηκαν εδώ για να εξασφαλίσουν εξαρχής την καλύτερη δυνατή ποιότητα.

Για να γίνει αυτή η εμπειρία της εικονικής περιήγησης όσο το δυνατόν πιο συναρπαστική, τραβήχτηκαν 3.924 φωτογραφίες σε ένα φωτογραφικό τριήμερο. Υπάρχουν 327 πανοραμικές εικόνες, κάθε μία από τις οποίες αποτελείται από 12 φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης. Οι χρήστες μπορούν να μετακινηθούν μέσα στο εργοστάσιο του Melfi με τις εύχρηστες λειτουργίες του Google Street View, επισκεπτόμενοι τα τμήματα διαμόρφωσης των μεταλλικών μερών, συναρμολόγησης και βαφής. Μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της Fiat μπορούν επίσης να βρουν βίντεο και εικόνες για να μάθουν περισσότερα σχετικά με την παραγωγική διαδικασία, να εκτιμήσουν τις τεχνολογικές καινοτομίες που εφαρμόζεται στο εργοστάσιο και να δουν πώς αυτές αντανακλώνται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων που κατασκευάζονται εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...