To νέο απόκτημα του Jason Statham

Ο γνωστός ηθοποιός Jason Statham απέκτησε πρόσφατα τη νέα Ferrari F12 Berlinetta

  • -
  • -

Ο Jason Statham έγινε ιδιαίτερα γνωστός από την ταινία Transporter, ωστόσο η δημόσια προβολή του ξεκίνησε όταν διάλεξε το δρόμο του μόντελινγκ.  Γνωρίζουμε βέβαια την αγάπη του για τα πολυτελή & supercar αυτοκίνητα, ενώ πρόσφατα τον «συναντήσαμε» με την ασημί Jaguar F-Type στην ταινία Fast & Furious 7 να κυνηγάει για… εκδίκηση. Ο πασίγνωστος ηθοποιός είναι κάτοχος ενός Audi R8 και άλλων εξωτικών μοντέλων, αλλά τελευταία έγινε ο ιδιοκτήτης μιας ασημί Ferrari F12 Berlinetta.

Η φωτογραφία, στην οποία ο Jason Statham ακουμπάει απαλά το αριστερό εμπρός φτερό της Ιταλίδας Καλλονής, ανέβασε από το επίσημο λογαριασμό του instagram η ίδια η Ferrari. Η απόκτηση του συγκεκριμένου υπεραυτοκινήτου σίγουρα δεν έγινε με ιδιαίτερη δυσκολία μιας και η ταινία Furious 7 πλήρωσε αδρά τον γνωστό ηθοποιό.

Αξίζει να αναφέρουμε και δύο λόγια για το τι εστί Ferrari F12 Berlinetta. Το εν λόγω μοντέλο αποτελεί ένα από τα πιο γρήγορα αυτοκίνητα παραγωγής που έχει φτιάξει ποτέ η ιταλική φίρμα. Κάτω από το καπό της βρίσκεται ο 6.3 V12, ο οποίος αποδίδει 730 ίππους και ολοκληρώνει τη διαδικασία 0-100 km/h σε 3,1 sec.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...