GOCAR Magazine: Κλείσαμε τα 18!

Το νέο τεύχος του BEST TABLET EDITION έχει όλα τα ΗΟΤ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ και είναι διαθέσιμο για δωρεάν download από το itunes

  • -
  • -

Το GOCAR Magazine έκλεισε τα 18 τεύχη. Θα λέγαμε πως “ενηλικιώθηκε”, ωστόσο το μοναδικό ηλεκτρονικό περιοδικό για το iPad ήταν ώριμο, έμπειρο και δραστήριο από το πρώτο του κιόλας τεύχος. Στο GOCAR Magazine #18 συνεχίζουμε με την ίδια διάθεση και ορμή παρουσιάζοντας όλα τα ΗΟΤ ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ, είτε από τους δρόμους Ελλάδας και Ευρώπης, είτε από την Έκθεση της Γενεύης.

 

Δοκιμάζουμε το άρτι αφιχθέν, στυλάτο crossover Fiat 500X, οδηγούμε το ανανεωμένο Audi Q3 και το Opel Mokka με τον νέο 1.6 diesel, παίρνουμε γεύση από το Hyundai i20 2ης γενιάς και κάνουμε μια βόλτα στο σημαντικότερο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Ευρώπης ξεδιαλέγοντας τις πιο εντυπωσιακές πρεμιέρες.

 

Ακόμη, βουτάμε στα νούμερα πωλήσεων και παρουσιάζουμε τα 10 TOP SUPERMINI DIESEL, ενώ ρίχνουμε και μια ματιά στη Κρυστάλλινη Σφαίρα για να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε φέτος από τις πέντε σημαντικότερες ομάδες της FORMULA 1.

 

Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 18o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

GOCAR MAGAZINE #18 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

COVER STORY

Δοκιμή Fiat 500X 1.6 MTJ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Audi Q3 1.4 TFSI facelift

Opel Mokka 1.6 CDTI

Hyundai i20

 

ΔΟΚΙΜΕΣ

Ford Focus 1.0 EcoBoost

Mercedes-Benz E200

Volkswagen Polo 1.4 TDI 90 PS

 

ΘΕΜΑΤΑ

Έκθεση Γενεύης: Τα 10 ΗΟΤ Μοντέλα

TOP 10 Supermini Diesel

Trend Car: Ferrari 488 GTB

Formula 1 2015: Τι να περιμένουμε

Classic: Borgward, η ιστορία

Feature: Πόσο Citroen είναι το C4 Cactus;

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...