Ανανεωμένο Kia Picanto

Η Kia παρουσίασε το ανανεωμένο Picanto στο Σαλόνι της Γενεύης

  • -
  • -

Το ανανεωμένο Kia Picanto έκανε την εμφάνισή του στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης, έχοντας πλέον επίσημα εικόνα του ευρωπαϊκού μοντέλου. Το Picanto facelift υιοθετεί την φρέσκια εξωτερική εμφάνιση και εξοπλίζεται με νέες 14 ιντσών ζάντες αλουμινίου. Επίσης, διατίθεται και sport πακέτο, τόσο για το 3θυρο, όσο και για το 5θυρο αμάξωμα.

Το εσωτερικό έχει ανανεωθεί με μια νέα παλέτα χρωμάτων να είναι διαθέσιμη για κάθε υποψήφιο αγοραστή, ενώ τα υλικά κατασκευής έχουν αναβαθμιστεί αισθητά. Στο ταμπλό τοποθετείται προαιρετικά μία 7 ιντσών οθόνη αφής, που αποτελεί το ηχοσύστημα του μίνι μοντέλου, ενώ προσφέρεται και ένα νέο σύστημα AVN (= Audio Video Navigation).

Επίσης, στον προαιρετικό κατάλογο βρίσκονται και τα μεγαλύτερα φρένα (252 mm από 241), επιτρέποντας το αυτοκίνητο πόλης να ακινητοποιείται από τα 100 km/h σε 37 μέτρα (2 μέτρα λιγότερα σε σχέση με την απλή έκδοση).

Κάτω από το καπό υπάρχει ο γνώριμος 1,0 lt MPI κινητήρας των 69 ίππων, ο οποίος δέχτηκε τις κατάλληλες τροποποιήσεις για να πληροί τα αυστηρά πρότυπα εκπομπών ρύπων Euro 6.

Το ανανεωμένο Kia Picanto θα ξεκινήσει να πωλείται στις ευρωπαϊκές αγορές στα τέλη του επόμενου μήνα, ωστόσο το σύστημα AVN θα καθυστερήσει να γίνει διαθέσιμο για τουλάχιστον 6 μήνες ακόμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...