Από € 25.950 το Nissan Juke Nismo RS

Η κορυφαία και πολύ ιδιαίτερη έκδοση του μικρού crossover της Nissan είναι ήδη στη χώρα μας

  • -
  • -

Το Juke Nismo RS έχει αρκετές και πολύ σημαντικές αλλαγές σε σχέση με το Nismo που ξέραμε μέχρι σήμερα. Καταρχήν ο κινητήρας έχει κερδίσει 18 ίππους κι έχει φτάσει στους 218. Η ροπή στα αυτόματα τετρακίνητα μοντέλα έχει παραμείνει στα 250 Nm όμως στα δικίνητα χειροκίνητα έχει φτάσει τα 280 Nm. Οι δικίνητες εκδόσεις προκειμένου να αντιμετωπίσουν τις αυξημένες απαιτήσεις πρόσφυσης έχουν πλέον μηχανικό μπλοκέ διαφορικό, το οποίο είναι περιττό στις τετρακίνητες. Το αυτόματο (συνεχώς μεταβαλλόμενης σχέσης) κιβώτιο των τελευταίων έχει πλέον δυνατότητα για χειροκίνητες αλλαγές 8 σχέσεων αντί για τις 7 του Nismo. Εκτός από ισχυρότερο, το Nismo RS είναι και πιο στιβαρό, ενώ έχει αναθεωρημένη ρύθμιση αμορτισέρ/ελατηρίων, μεγαλύτερα εμπρός φρένα διαμέτρου 320 mm και πλέον αεριζόμενους πίσω δίσκους.

Οι κόκκινες δαγκάνες των φρένων, τα κόκκινα καπάκια των καθρεφτών, η κόκκινη ρίγα στο κάτω μέρος του αμαξώματος και η νέα εξάτμιση με το μεγαλύτερο καζανάκι, συμπληρώνουν ένα αεροδυναμικό πακέτο που είναι πιο αποτελεσματικό χωρίς να ανεβάζει την αεροδυναμική αντίσταση. Περιλαμβάνει νέα μάσκα σχήματος V με φιμέ χρώμιο, φαρδύτερα φτερά, «φούστες» στο πλάι και φυσικά μια μεγάλη πίσω αεροτομή. Την εικόνα συμπληρώνουν οι 18άρηδες τροχοί και τα νέα LED φώτα ημέρας.

Στο εσωτερικό την παράσταση κλέβουν τα εντυπωσιακά καθίσματα Nismo που παρέχουν εξαιρετική στήριξη στο σώμα. Φυσικά, το Nismo RS επωφελείται και από όλες τις βελτιώσεις που απέκτησε η υπόλοιπη γκάμα των ανανεωμένων Juke, όπως για παράδειγμα η κατά 40% αύξηση του πορτμπαγκάζ στις 2κίνητες εκδόσεις.

Η διάθεσή του στην ελληνική αγορά μόλις ξεκίνησε, με την τιμή της δικίνητης χειροκίνητης έκδοσης να είναι στα 25.950 ευρώ με την απόσυρση και της τετρακίνητης στα 29.450 ευρώ. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσεις και τον εξοπλισμό του νέου μοντέλου πατήστε εδώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...