Ετοιμάζεται νέα Boxster Spyder;

Ο φωτογραφικός φακός συνέλαβε ένα αυτοκίνητο ουσιαστικά χωρίς καμουφλάζ, το οποίο φαινομενικά αποτελεί την επόμενη έκδοση της Boxster Spyder

  • -
  • -

Τα δύο «εξογκώματα» επάνω από τον κινητήρα της Boxster Spyder που παρουσιάστηκε στο τέλος του 2009, την έκαναν σίγουρα την πιο ιδιαίτερη έκδοση του μοντέλου που είχαμε δει μέχρι σήμερα.

Όλα δείχνουν ότι η Porsche θα συνεχίσει την παραγωγή της, αφού ο φωτογραφικός φακός ενός μέλους του forum www.planet-9.com πέτυχε ένα αυτοκίνητο πρακτικά χωρίς καμουφλάζ. Η σχεδίαση ακολουθεί πιστά το γνωστό μοτίβο, είναι όμως άγνωστο προς το παρόν οποιοδήποτε επιπλέον στοιχείο. Το πιθανότερο πάντως είναι ότι θα αποτελεί και πάλι μια «περιποιημένη» έκδοση του μοντέλου, με βελτιώσεις σε φρένα, ανάρτηση και λάστιχα για ακόμα πιο σπορ χαρακτηριστικά. Δεν αποκλείεται πάντως να έρθει μαζί με την αναμενόμενη ανανέωση του μοντέλου που θα φέρει και τους νέους τετρακύλινδρους τούρμπο κινητήρες. Από την άλλη, θα μπορούσε να αποτελεί και την αντίστοιχη έκδοση της Cayman GT4, κάτι που σημαίνει έναν ατμοσφαιρικό 6κύλινδρο boxer με απόδοση 385 ίππων.

Πηγή: www.planet-9.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...