Teaser του νέου Kia Trail’ster

Η Kia πρόκειται να παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, το οποίο θα εξοπλίζεται με σύστημα 4κίνησης και υβριδικό σύνολο

  • -
  • -

Μόνο δύο teaser φωτογραφίες αποκάλυψε η Kia σχετικά με το τελευταίο πρωτότυπο, που ετοιμάζει η κορεάτικη φίρμα. Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, το ηλεκτροκίνητο μοντέλο θα διαθέτει κίνηση και στους 4 τροχούς και θα αποτελεί την αναβαθμισμένη έκδοση του Track’ster (είχε παρουσιαστεί πριν από 3 χρόνια).  Το νέο concept θα ονομάζεται Trail’ster και η οροφή του θα είναι αποσπώμενη. Το 4θυρο μοντέλο υιοθετεί αρκετά crossover στοιχεία, ενώ –σύμφωνα με τις teaser φωτογραφίες- πατάει επάνω σε δίχρωμες ζάντες αλουμινίου.

Αυτό που εντυπωσιάζει είναι η προσθήκη ενός ηλεκτροκινητήρα και το σύστημα 4κίνησης, ωστόσο να θυμίσουμε πως το Track’ster παρουσιάστηκε με 2,0 lt turbo κινητήρα απόδοσης 250 ίππων, ο οποίος συνδυάζεται με ένα 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων και διαθέτει και αυτό σύστημα 4κίνησης.

Η Κia έχει σκοπό να αποκαλύψει το νέο πρωτότυπο στο Σαλόνι του Σικάγου (12 Φεβρουαρίου), αλλά δεν αποκλείεται να το δούμε και στη Γενεύη.

ΔΕΣ ΑΚΟΜΗ:

Το GOCAR σε... “νυχτερινή αποστολή”

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...