Νέο MINI John Cooper Works

Ανανεωμένο με 231 ίππους και αυξημένη ροπή κατά 23%

  • -
  • -

Η πιο γρήγορη έκδοση της τελευταίας γενιάς ΜΙΝΙ ακολουθεί τη γνώριμη συνταγή του βελτιωτικού Οίκου John Cooper Works. Οι διαφοροποιήσεις με το 3θυρο MINIείναι εμφανείς και δηλωτικές του sport χαρακτήρα του μοντέλου. Εμφανισιακά, τα αεροδυναμικά βοηθήματα χαρίζουν την ψαρωτική όψη που βλέπετε στις φωτογραφίες και η ποδιά με τους μεγάλους αεραγωγούς ψύξης βρίσκονται στη θέση των προβολέων ομίχλης του 3θυρου ΜΙΝΙ. Άλλα σημεία "οπτικού" ενδιαφέροντος είναι τα μαρσπιέ, ο πίσω διαχύτης και τη μεγάλη αεροτομή.

Αναβαθμισμένος είναι ο δίλιτρος τετρακύλινδρος βενζινοκινητήρας που βασίζεται στην τεχνολογία TwinPower Turbo και αποδίδει μέγιστη ισχύ 231 ίππους, 10% περισσότερη από τον προκάτοχο. Σημαντικότερη είναι η γενναία αύξηση της ροπής κατά 23% που φτάνει τα 320 Nm με σπορ καμπύλη απόδοσης και συναρπαστικό ήχο, χάρη στην ειδική σχεδίαση των εμβόλων, του υπερσυμπιεστή και του συστήματος εξαγωγής. Από πλευράς επιδόσεων, το νέο MINI John Cooper Works επιταχύνει στα πρώτα 100 km/h σε 6,3 δευτ. με μηχανικό κιβώτιο ή σε 6,1 δευτ. με αυτόματο. Η ελαστικότητα είναι βελτιωμένη όπως επίσης η κατανάλωση καυσίμου και οι εκπομπές CO2. Σε συνδυασμό με αυτόματο κιβώτιο είναι μειωμένες κατά περίπου 20% στα 5,7 l/100 km και 133 g/km στον Ευρωπαϊκό κύκλο δοκιμών.

Το νέο Works εφοδιάζετε με αναβαθμισμένα φρένα της Brembo, αποκλειστικές ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών John Cooper Works Race Spoke, ηλεκτρομηχανικό σύστημα διεύθυνσης με Servotronic, Dynamic Stability Control (DSC) με Dynamic Traction Control (DTC) και ηλεκτρονικά ελεγχόμενο κλείδωμα του διαφορικού (EDLC). Προαιρετικά προσφέρετε το Performance Control με ηλεκτρονικά ελεγχόμενη απόσβεση των αμορτισέρ (Dynamic Damper Control).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...