Gocar Magazine #16: Τεύχος γιορτινό

Πολλά νέα μοντέλα και εορταστική διάθεση στο νέο τεύχος του μοναδικού ηλεκτρονικού περιοδικού για το αυτοκίνητο στο iPad

  • -
  • -

Νέο έτος - Νέο τεύχος με πολλά ενδιαφέροντα κι άκρως ελκυστικά καινούργια μοντέλα - και όχι μόνο. Στο GOCAR Magazine # 16 δοκιμάζουμε στη στολισμένη Αθήνα τις δύο εκδοχές του νέου Smart, τα Fortwo και Forfour που αφήνουν πίσω τα εφηβικά καπρίτσια του παρελθόντος και περνούν σε μια γόνιμη ωριμότητα, καθώς και το ανατρεπτικό Twingo, τη φρέσκια πρόταση από τη Renault με πίσω κίνηση και εντελώς νέα προσωπικότητα. Πατάμε γκάζι παίρνοντας μια οδηγική γεύση από το Honda Civic Type R FN2 R3, το αγωνιστικό με το οποίο οι Δριβάκος-Μπαντέ τρέχουν για 3η φορά στο Ράλλυ Monte Carlo, αλλά και στρίβοντας με το Seat Leon Cupra, τον «πύραυλο» των 280 ίππων. Ταξιδεύουμε στην Ιταλία για να οδηγήσουμε το νέο Fiat 500X που ψήλωσε και είναι έτοιμο για νέες χωμάτινες περιπέτειες, εξερευνούμε το αρχαίο δάσος της Φολόης με το πεντάθυρο Opel Astra 1.6 D και δοκιμάζουμε την πέμπτη γενιά Opel Corsa στη Σαντορίνη, που παραμένει μαγική και το χειμώνα. Επιστρέφοντας στην πρωτεύουσα, τεστάρουμε το ανανεωμένο Nissan Juke 1.2 DIG-T και το εναλλακτικό Piaggio MP3 300i, το τρίτροχο scooter που είναι τόσο κοντά στην αυτοκινητική μας κουλτούρα.


Με πλούσια θεματολογία και μοναδική εμπειρία διαδραστικότητας, τo 16o τεύχος του GOCAR Magazine σε περιμένει για δωρεάν download στο iTunes Store.

 

GOCAR Magazine # 16 - ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

 

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ

Fiat 500X

Η οικογένεια του 500 μεγαλώνει και ψηλώνει

Honda Type R FN2 R3

Το αγωνιστικό των Δριβάκο-Μπαντέ για το ράλλυ Monte Carlo

 

ΔΟΚΙΜΕΣ

Smart Fortwo & Forfour

Η νέα γενιά στην πιο γόνιμη ωριμότητα

Renault Twingo

Φέρνει τα μπρός-πίσω και τα πάνω-κάτω

Opel Corsa 3d 1.3D

Η πέμπτη γενιά στο οικονομικότερο πακέτο

Seat Leon Cupra 280

Το ισχυρότερο Seat σπάει τα χρονόμετρα

Nissan Juke 1.2 DIG-T

Ανανέωση για το crossover με την προκλητική εμφάνιση

Piaggio MP3 300i

Το τρίτροχο scooter που γοητεύει


ΑΠΟΔΡΑΣΗ
Στο δάσος της Φολόης με Opel Astra 1.3D

Στα άγνωστα μονοπάτια του αρχαίου δρυοδάσους


ΘΕΜΑΤΑ

Audi Urban Future Awards 2014

Σχεδιάζοντας την κινητικότητα του μέλλοντος

Ρεπορτάζ: Το χρονικό της κρίσης

Τι συνέβη στην αγορά αυτοκινήτου;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...