Audi City Berlin: Η έκθεση του μέλλοντος

Διαδραστικό showroom με ψηφιακά μέσα

  • -
  • -

Πρόκειται για την πιο προχωρημένη έκθεση αυτοκινήτου του κόσμου όπου ο επισκέπτης μπορεί να περιηγηθεί στη γκάμα των μοντέλων της Audi με τη βοήθεια της τεχνολογίας. Στις μεγάλες μητροπόλεις του κόσμου η Audi έχει εγκαινιάσει μια σειρά διαδραστικών showroom όπου μπορεί ο επισκέπτης να έχει μια πρωτόγνωρη εμπειρία αγοράς, βλέποντας το μοντέλο που τον ενδιαφέρει με τον κινητήρα και τις επιλογές εξοπλισμού στην τελική τους μορφή. Κατόπιν μπορεί να κλείσει ραντεβού για test drive και να βάλει την παραγγελία έχοντας πλήρη εικόνα πώς θα είναι το αυτοκίνητο αγοράς.

Στην καρδιά του εμπορικού κέντρου του Βερολίνου στην οδό Kurfürstendamm εκεί όπου θα βρει κανείς τις ακριβότερες φίρμες παγκοσμίως, το Audi City περιμένει τους πελάτες της μάρκας για μια πρωτόγνωρη εμπειρία. Στην έκθεση μπορεί κανείς να δει τον εικονικό κόσμο της Audi σε 3D, με οθόνες που καλύπτουν ολόκληρους τοίχους και μπορούν να προβάλουν τα μοντέλα σε κλίμακα 1:1 και με τον εξοπλισμό που ενδιαφέρει τον υποψήφιο πελάτη. Ήδη λειτουργεί το Audi City σε Λονδίνο, Βερολίνο, Πεκίνο και ακολουθούν άλλες πόλεις.

Με την ευκαιρία της επίσκεψής μας στο Βερολίνο για την απονομή του βραβείου Audi Urban Future Award 2014, είδαμε από πρώτο χέρι πώς θα είναι οι εκθέσεις του μέλλοντος όπου μπορεί ο ενδιαφερόμενος να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα του μοντέλου που τον ενδιαφέρει. Εμείς επιλέξαμε να ενημερωθούμε για το νέο Audi A3 Sportback e-tron κι αφού επιλέξαμε την έκδοση και τα στοιχεία εξοπλισμού, τυπώσαμε τον εξατομικευμένο κατάλογο του αυτοκινήτου και μετά το οδηγήσαμε σε προτεινόμενη διαδρομή, όπως ακριβώς και οι πελάτες Audi.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...