6ο PICK: Επιδείξεις, ακροβατικά και ντριφτ με τηλεκατευθυνόμενα

Οι παράλληλες δράσεις του διεθνούς αγώνα καρτ της Πάτρας

  • -
  • -

Επιδείξεις, ακροβατικά με μηχανές και αυτοκίνητα που «κόβουν» την ανάσα και ντριφτ με τηλεκατευθυνόμενα περιλαμβάνονται στις παράλληλες δράσεις και εκδηλώσεις του 6ου PICK Λουξ Cola που διεξάγεται στην Πάτρα, στις 27 και 28 Σεπτεμβρίου. Συγκεκριμένα, στο πρόγραμμα της διοργάνωσης έχουν συμπεριληφθεί show με μηχανές και αυτοκίνητα από καταξιωμένες ομάδες που θα προσφέρουν ένα μοναδικό υπερθέαμα οδηγώντας στα… άκρα τη διάθεση των θεατών. Στο 6ο PICK Λουξ Cola θα θαυμάσουμε -μεταξύ άλλων- την ακροβατική ομάδα «Arrepiado» από την Πορτογαλία, Stand Show μηχανών από την ομάδα EKO DUCATI TEAM και τους πρωταθλητές Λευτέρη Πίππο και Γιώργο Παπασταύρου, Drift Show από την ομάδα Frenzy drift team και τους Αποστόλη και Γιάννη Παπαλεξόπουλο, ενώ για πρώτη φορά στη διοργάνωση θα εμφανιστουν οι skarta ekato... Off Road Team με ένα μοναδικό show 4x4. Επίσης, για ακόμη μία χρονιά, στη διάρκεια των αγώνων, θα εμφανιστεί και το safety car, που φέτος θα είναι ένα NISSAN GT-R με απόδοση πάνω από 1000 ίππους, το οποίο αναμένεται να εντυπωσιάσει με τις δυνατότητές του. Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο θα ελέγξει τις πίστες πριν τους αγώνες, σηματοδοτώντας παράλληλα και την εκκίνηση του 6ου PICK Λουξ Cola.

Από την Πέμπτη μάλιστα, μπροστά από το συντριβάνι στην Πλατεία Γεωργίου ξαναζωντανεύει η ιστορία του αυτοκινήτου καθώς η Ελληνική Λέσχη Ιστορικού Αυτοκινήτου (Ε.Λ.ΙΑ) δίνει την ευκαιρία στους θεατές να δουν από κοντά αυτοκίνητα που αντέχουν στο χρόνο χάρη στην αγάπη και το μεράκι των μελών της.

Παράλληλα, οι επισκέπτες θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις Formula Gloria εν κινήσει. Οι δρόμοι της Πάτρας θα γεμίσουν με τους εκκοφαντικούς ήχους των εξατμίσεων των μονοθεσίων που αναμένεται να μαγέψουν μικρούς και μεγάλους. Την εμφάνιση της στο 6ο PICK ΛΟΥΞ COLA θα κάνει και η ομάδα Formula Student του Πανεπιστημίου Πατρών ενώ και το πρωτότυπο όχημα TRIREME της ομάδας POSEIDON του ΤΕΙ Πειραιά θα δώσει το δικό του χρώμα στη διοργάνωση.

Τέλος, τo 6o PICK-ΛΟΥΞ COLA το λουξ cola in action park. Ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στην Πλατεία Γεωργίου όπου από τις 10:00 το πρωί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν είτε «ντριφτάροντας» με τηλεκατευθυνόμενα μοντελισμού στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα είτε συμμετέχοντας σε αγώνες με τις παιχνιδομηχανές σε διοργανώσεις όπως το NASCAR και το WRC. Η συμμετοχή στις συγκεκριμένες δραστηριότητες προϋποθέτουν την επίδειξη στην είσοδο της τέντας το κουπόνι που θα υπάρχει στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας ΚΟΣΜΟΣ αυτή την Παρασκευή και ενός καπακιού λουξ cola.

Οι αγώνες του 6ου PICK  Λουξ COLA θα μεταδοθούν από τα κανάλια ΝOVA SPORTS. Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τις επίσημες σελίδες της διοργάνωσης στο www.pickpatras.gr και στο facebook.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...