DasWeltAuto: Τα μεταχειρισμένα της Volkswagen

Πρόγραμμα αγοράς μεταχειρισμένων από την Kosmocar

  • -
  • -

Η Kosmocar A.E.δίνει πλέον τη δυνατότητα αγοράς μεταχειρισμένου ή ανταλλαγής μεταχειρισμένου με ένα νέο με ίδια προνόμια όπως αυτά που παρέχονται στην αγορά ενός καινούριου αυτοκινήτου. Η εταιρεία διασφαλίζει την κατάσταση του αυτοκινήτου, την τιμή και κάθε λεπτομέρεια όλων των υπηρεσιών που προσφέρονται.

Όλα τα αυτοκίνητα στο DasWeltAuto έχουν επιλεγεί προσεκτικά με ξεκάθαρα κριτήρια ηλικίας και διανυθέντων χιλιόμετρων ώστε να μην έχουν διανύσει περισσότερα από 120.000 χιλιομέτρων και να είναι ηλικίας μέχρι 7 ετών. Για ευκολότερη επιλογή τα αυτοκίνητα χωρίζονται σε τρεις κατηγορίες ανάλογα με την ηλικία και τα χιλιόμετρα που έχουν διανύσει:

Platinum
Αυτοκίνητα ηλικίας έως 2 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 30.000χλμ
Gold
Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 2 και έως 5 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 70.000χλμ
Silver
Αυτοκίνητα ηλικίας πάνω από 5 και έως 7 ετών που έχουν διανύσει το πολύ μέχρι 120.000χλμ

 

Κάθε DasWeltAuto αυτοκίνητο έχει υποστεί αυστηρό έλεγχο 110 σημείων. Μόνο τα αυτοκίνητα που περνούν με επιτυχία πιστοποιούνται και μπαίνουν στο σύστημα για να το αναζητήσουν οι υποψήφιοι πελάτες. Όλα τα DasWeltAuto μεταχειρισμένα έχουν εγγύηση καλής λειτουργίας και κινητικότητας, υπάρχει η δυνατότητα χρηματοδότησης, ασφάλισης και ανταλλαγής . Μπορεί να τοποθετηθεί έξτρα εξοπλισμός και ο πελάτης μπορεί να κάνει δοκιμαστική οδήγηση.
Εάν ο αγοραστής δεν μείνει ικανοποιημένος από την αγορά του μπορεί εντός 30 ημερολογιακών ημερών να το επιστρέψει και να το αλλάξει με ένα άλλο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...